![Τουρλού στον ταβά από το Άγιο Όρος-1](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2022/08/athos_tourlou_ntavas-gastronomos.jpg)
![Τουρλού στον ταβά από το Άγιο Όρος-2](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2022/08/toyrloy-ston-tava-apo-to-agio-oros-2-gastronomos.jpg)
![Τουρλού στον ταβά από το Άγιο Όρος-3](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2022/08/toyrloy-ston-tava-apo-to-agio-oros-1-gastronomos.jpg)
15′ προετοιμασία
35′ μαγείρεμα
Σύνολο: 50′
Υλικά
Μερίδες: 6
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τουρλού στον ταβά από το Άγιο Όρος πρώτα ρίχνουμε στον ταβά ή σε φαρδιά κατσαρόλα το λάδι και τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά.
- Αμέσως μετά προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας, εκτός από τις μπάμιες, τις ντομάτες και τον μαϊντανό. Οι μπάμιες, εάν μπουν από την αρχή, θα λιώσουν.
- Pίχνουμε νερό ίσα ίσα να σκεπαστούν τα λαχανικά μας και αλατίζουμε.
- Σκεπάζουμε με καπάκι, δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις μπάμιες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες, τον μαϊντανό, καθώς και το μαυροπίπερο.
- Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά και να μείνει το φαγητό μόνο με το λάδι του.
Πηγή: Γαστρονόμος