Μοσχάρι με λαχανικά: 12 καλοκαιρινές συνταγές, τέλειες για το κυριακάτικο τραπέζι

Μοσχάρι με λαχανικά: 12 καλοκαιρινές συνταγές, τέλειες για το κυριακάτικο τραπέζι

Με μπάμιες και φασολάκια, με γλυκά κολοκύθια και μελιτζάνες και με γινωμένες καλοκαιρινές ντομάτες, το μοσχαράκι της Κυριακής γίνεται ακόμα πιο νόστιμο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κλασικό, κυριακάτικο μοσχαράκι το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ωραίο όταν το συνδυάζουμε τα τα λαχανικά της εποχής! Στην κατσαρόλα, στη γάστρα ή στο ταψί, το κρέας σιγομαγειρεύεται και γίνεται τρυφερό ενώ τα φασολάκια και οι μπάμιες, τα γλυκά κολοκύθια, οι μελιτζάνες και οι γινωμένες, ζουμερές ντομάτες του δίνουν έξτρα νοστιμιά.

Εχετε δοκιμάσει φασολάκια με μοσχαράκι τας κεμπάπ ή μπάμιες με μοσχαρίσιο κιμά στην κατσαρόλα; Και οι δυο συνταγές έχουν καταγωγή από την Πόλη και θα σας μείνουν αξέχαστες. Το κοκκινιστό αποκτά άλλη αίγλη όταν γίνεται με φρέσκες ντομάτες στην εποχή τους ενώ το λεμονάτο, μαγειρεμένο με κολοκυθάκια, είναι ταίριασμα από τα λίγα.

Οσο για το μοσχάρι με μελιτζάνες, θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος συνδυασμός. Μαγειρέψτε αυτά τα δύο υλικά μαζί και απολαύστε ένα φαγητό σκέτο λουκούμι.

Διαβάστε εδώ 12 συνταγές για μοσχαράκι με καλοκαιρινά λαχανικά

Πηγή: Gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT