Κεφτέδες λαχανικών: 37 συνταγές για τους πιο ωραίους θερινούς «ψευτοκεφτέδες»

Κεφτέδες λαχανικών: 37 συνταγές για τους πιο ωραίους θερινούς «ψευτοκεφτέδες»

Με λαχανικά, χόρτα και μυρωδικά φτιάχνουμε κεφτέδες σε δεκάδες λαχταριστούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς. Παγώστε τις μπίρες και απολαύστε!

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν ψέματα είναι αυτοί οι κεφτέδες! Με ντομάτες, τριμμένες, ψιλοκομμένες ή και λιαστές, με μυρωδάτα κολοκυθάκια, με σαρκώδεις μελιτζάνες, με πατάτες, με ανάμεικτα λαχανικά, με τρυφερά, γλυκά βλίτα, που είναι τώρα στα καλύτερά τους… Φτιαγμένοι με όσα βγάζουν τα μποστάνια του καλοκαιριού, διάφορα μυρωδικά, αλλά πολλές φορές και τυριά –φέτα, κεφαλοτύρι, κασέρι, ανθότυρο, χαλούμι κ.ά.–, οι καλοκαιρινοί αυτοί στρογγυλοί ή πλακουτσωτοί ψευτοκεφτέδες δεν έχουν ανάγκη τον κιμά. Είναι αφράτοι, τραγανοί απέξω, χρυσαφένιοι και κρουστοί, έξτρα αρωματικοί και πεντανόστιμοι. Βάζουμε τις μπίρες στο ψυγείο, ζεσταίνουμε το τηγάνι και ετοιμάζουμε από τους θρυλικούς ντοματοκεφτέδες της Σαντορίνης, μέχρι βλιτοκεφτέδες με πατάτα, σφέλα και γραβιέρα, κεφτέδες μυρωδικών με κοπανισμένο τραχανά και κολοκυθοκεφτέδες με ντομάτα και αμύγδαλα!

Δείτε εδώ 37 συνταγές για κεφτέδες λαχανικών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT