Mακαρονάδα τουρλού με μυρωδικά και τζίντζερ

Mακαρονάδα τουρλού με μυρωδικά και τζίντζερ

Η πιο απλή, καλοκαιρινή μακαρονάδα! Την αρωματίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και την απογειώνουμε με λίγο φρέσκο τζίντζερ.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
15′ προετοιμασία
20′ μαγείρεμα
Σύνολο: 35′

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
  2. Στο τέλος, κρατάμε 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) από το νερό όπου τα βράσαμε.
  3. Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκύθια, τις πιπεριές και το τζίντζερ για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ροδίσουν.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα 200 ml νερό (από το βράσιμο των ζυμαρικών) και μαγειρεύουμε για άλλα 6-8 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  5. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τον άνηθο και τον μαϊντανό και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά, ίσα να μαραθούν τα ντοματίνια.
  6. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: Γαστρονόμος

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT