Τα καλύτερα του Αυγούστου: Τι δοκίμασε και ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου

Τα καλύτερα του Αυγούστου: Τι δοκίμασε και ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου

Τήνος, Λέρος, Φολέγανδρος, Πάρος, Κέα, Αργολίδα, Χαλκιδική... Τον μήνα που μας πέρασε οι συντάκτες του «Γ» ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη της χώρας και έφαγαν εξαιρετικά!

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Αύγουστο οι συντάκτες του «Γ» πήγαν διακοπές σε διάφορα μέρη της χώρας. Άλλοι επισκεφτήκαν νησιά, άλλοι  ηπειρωτικούς προορισμούς, και όλοι επέστρεψαν με τις βαλίτσες γεμάτες με ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες. Και στα πέριξ της Αθήνας όμως, βρήκαν ιδιαίτερες νοστιμιές. Η ομάδα ανακάλυψε από παραδοσιακά φαγητά σε ταβέρνες στο πουθενά, και εστιατορικά κομψοτεχνήματα σε μαγαζιά-προορισμούς μέχρι πιάτα που θα θυμάται για καιρό σε κρυμμένα γαστρονομικά «διαμαντάκια». Στην λίστα αυτού του μήνα χώρεσαν πολλά: σαλάτα με φρεσκομαζεμένη αλμύρα, αφράτοι μαραθοτηγανίτες, ρεβύθια στο τσουκάλι και αρνάκι ριγανάτο, ταρτ τατέν μελιτζάνας με κουκουνάρι, απίθανοι θαλασσινοί μαρουλοντολμάδες τραπέζια πλάι στη θάλασσα, πράσινες αυλές και ορεινά χωριά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT