Το βούτυρο κάνει τη γεύση πιο γεμάτη και δένει τέλεια τη σάλτσα. Μπορούμε, αν θέλουμε, να το παραλείψουμε, αλλά το πιάτο θα χάσει την πληθωρικότητά του.
10′ προετοιμασία, 6′ μαγείρεμα / Σύνολο: 16′
Υλικά
Μερίδες: 2-3
Διαδικασία
Για να ετοιμάσουμε την παλαμίδα πλακί σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά 40 ml νερό και το ελαιόλαδο και αχνίζουμε το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 4-5 λεπτά.
Προσθέτουμε την ντομάτα, το φιλέτο παλαμίδας, το βούτυρο αγελάδος και αλατοπίπερο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, μέχρι να γίνει το ψάρι και να μελώσει η σάλτσα.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει.Για να σχολιάσετε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο) στο λογαριασμό σας.Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ». Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.