Παλαμίδα πλακί

Το βούτυρο κάνει τη γεύση πιο γεμάτη και δένει τέλεια τη σάλτσα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

10′ προετοιμασία, 6′ μαγείρεμα / Σύνολο: 16′

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την παλαμίδα πλακί σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά 40 ml νερό και το ελαιόλαδο και αχνίζουμε το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 4-5 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε την ντομάτα, το φιλέτο παλαμίδας, το βούτυρο αγελάδος και αλατοπίπερο.
  3. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, μέχρι να γίνει το ψάρι και να μελώσει η σάλτσα.

Πηγή: Gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT