Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Σεπτέμβριο

Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Σεπτέμβριο

Κάναμε από μια μηλόπιτα-στολίδι μέχρι ένα σοκολατένιο, ξηροκαρπάτο κέικ που μεταμορφώνει το μπαγιάτικο ψωμί. Κι από χειροποίητο πέστο μέχρι χειροποίητα λουκάνικα.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι φτιάξαμε τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου; Χειροποίητα πρόβεια λουκάνικα χωρίς κρεατομηχανή, τα οποία μπήκαν στον φούρνο με πατάτες, γίγαντες πλακί, κλασικούς και λίγο διαφορετικούς μαζί, που αρωματίστηκαν με φασκόμηλο και μαντζουράνα και ψήθηκαν σκεπασμένοι με ροδέλες ντομάτας, ένα μυρωδάτο πέστο βασιλικού, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα, μια όμορφη μηλόπιτα που «χτίζεται» με κανελάτα ρολάκια σφολιάτας, ένα zero waste σοκολατένιο κέικ… Προφανώς δεν ήταν τα μόνα που μαγειρέψαμε. Αυτά όμως για τα οποία θα διαβάσετε παρακάτω, τα ξεχωρίσαμε. Για τη νοστιμιά τους, για την ιδιαιτερότητά τους, για τον τρόπο που συνδυάζουν τα υλικά τους, για τα μικρά μυστικά τους, Δοκιμάστε τα κι εσείς, οι δοσολογίες, οι εκτελέσεις κι ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρετε για κάθε συνταγή είναι ακριβώς από κάτω.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις συνταγές στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT