Τι φτιάξαμε τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου; Χειροποίητα πρόβεια λουκάνικα χωρίς κρεατομηχανή, τα οποία μπήκαν στον φούρνο με πατάτες, γίγαντες πλακί, κλασικούς και λίγο διαφορετικούς μαζί, που αρωματίστηκαν με φασκόμηλο και μαντζουράνα και ψήθηκαν σκεπασμένοι με ροδέλες ντομάτας, ένα μυρωδάτο πέστο βασιλικού, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα, μια όμορφη μηλόπιτα που «χτίζεται» με κανελάτα ρολάκια σφολιάτας, ένα zero waste σοκολατένιο κέικ… Προφανώς δεν ήταν τα μόνα που μαγειρέψαμε. Αυτά όμως για τα οποία θα διαβάσετε παρακάτω, τα ξεχωρίσαμε. Για τη νοστιμιά τους, για την ιδιαιτερότητά τους, για τον τρόπο που συνδυάζουν τα υλικά τους, για τα μικρά μυστικά τους, Δοκιμάστε τα κι εσείς, οι δοσολογίες, οι εκτελέσεις κι ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρετε για κάθε συνταγή είναι ακριβώς από κάτω.
Διαβάστε αναλυτικά όλες τις συνταγές στον Γαστρονόμο