Kουλουράκια: 15 εύκολες συνταγές για κάθε μέρα

Kουλουράκια: 15 εύκολες συνταγές για κάθε μέρα

Με τον καφέ και το τσάι, για πρωινό, για σνακ στη μέση της μέρας και για όποια στιγμή θέλουμε κάτι γλυκό. Αυτά τα εύκολα κουλουράκια δίνουν πάντα τη λύση!

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και θα μοσχομυρίσει το σπίτι και θα έχουμε κάτι γλυκό για όλη την εβδομάδα! Τα κουλουράκια είναι η εύκολη λύση είτε θέλουμε κάτι να συνοδεύσουμε τον καφέ είτε το τσάι μας, τρώγονται για πρωινό αλλά και ως σνακ στη μέση της ημέρας, ειδικά εκείνες τις δύσκολες στιγμές της… υπογλυκαιμίας. Πέρα από το πλάσιμο δεν έχουν πολύ κόπο, ενώ αν τα αποθηκεύσουμε σωστά σε αεροστεγές δοχείο, θα κρατήσουν ωραία και θα μείνουν τραγανά για αρκετές ημέρες.

Όσοι προτιμάτε τα πιο κλασικά, βουτύρου ή πορτοκαλιού, αλλά και όσοι θέλετε να πειραματιστείτε με πιο ιδιαίτερες γεύσεις και αρώματα θα βρείτε ανάμεσα στις συνταγές που ακολουθούν κάποια που θα σας αρέσει. Έχουμε από θρυλικά σμυρνέικα βουτυράτα κουλούρια μέχρι πεντανόστιμα νηστίσιμα και από κλασικά μουστοκούλουρα και μελοκούλουρα μέχρι κουλουράκια με κακάο, με ταχίνι, με κακουλέ και με μαστίχα!

Δείτε εδώ 15 συνταγές για εύκολα κουλουράκια.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT