Υλικά
Μερίδες: 4
-1.500 γρ. αρνίσιο μπούτι, χωρίς κόκαλο, σε κομμάτια των 3-4 εκ.
-60 γρ. μέλι θυμαρίσιο
-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
-1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή
-χυμός από 2 λεμόνια
-ξύσμα από 1 λεμόνι + λίγο επιπλέον, για το σερβίρισμα
-1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
-200 ml λευκό ξηρό κρασί
-500 ml ζωμός λαχανικών ή νερό
-3 πιπεριές κέρατο, σε ψιλά καρέ
-300 γρ. ντομάτες, σε καρέ
-2-3 πατάτες, σε μικρά κομμάτια
-300 γρ. κεφαλοτύρι, σε κυβάκια
-1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
-τα φυλλαράκια από 4-5 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
-70 ml ελαιόλαδο
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr