Υλικά
Μερίδες: για 1 καρβέλι
-400 γρ. αλεύρι τύπου 00 (είναι το αλεύρι για πίτσα)
-170 γρ. νερό
-120 γρ. πουρές κολοκύθας
-65 γρ. προζύμι*
-8 γρ. αλάτι
Διαδικασία
-Για να φτιάξουμε το ψωμί κολοκύθα, ξεκινάμε διαλύοντας το προζύμι στο νερό.
-Προσθέτουμε τον πουρέ κολοκύθας και έπειτα το αλεύρι και ανακατεύουμε, ώσπου να ενυδατωθεί όλο το αλεύρι.
-Σκεπάζουμε τη ζύμη με πετσέτα και αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά με 1 ώρα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr