Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες

Το μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες είναι ένα κλασικό, πλούσιο, παραδοσιακό πιάτο ιδανικό για ένα χορταστικό, κυριακάτικο γεύμα

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-5

-1 κιλό μοσχάρι, ελιά, σε κομμάτια 4 εκ.

-700 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες

-2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

-4 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια

-25 γρ. φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα

-1.200 γρ. μελιτζάνες τσακώνικες, κομμένες σε κομμάτια περίπου των 5 εκ.

-120 ml ελαιόλαδο

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr
 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT