Τυροκαυτερή με μανούρι

Το μανούρι της δίνει βελούδινη υφή και το πικάντικο στοιχείο προσθέτει ζωντάνια στο πιάτο, χωρίς να υπερβάλλει

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια τυροκαυτερή που ισορροπεί τη γεύση και την ένταση. Το μανούρι της δίνει βελούδινη υφή και το πικάντικο στοιχείο προσθέτει ζωντάνια στο πιάτο, χωρίς να υπερβάλλει. Ενας απλός και πεντανόστιμος μεζές.

15′ προετοιμασία, Σύνολο: 15′

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την τυροκαυτερή με μανούρι ρίχνουμε στον πολυκόφτη που διαθέτουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, τη ρίγανη, το μπούκοβο, τον πελτέ ντομάτας και τις πιπεριές Φλωρίνης.
  2. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  3. Μεταφέρουμε σε μπολ και χοντροτρίβουμε από πάνω τη φέτα και το μανούρι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT