Μπέργκερ με χοιρινά μπριζολάκια, μουστάρδα και αγγουράκι τουρσί

Μπέργκερ με χοιρινά μπριζολάκια, μουστάρδα και αγγουράκι τουρσί

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νοστιμότατο μπέργκερ για μικρούς και μεγάλους στο Πι και Φι.

Συνταγή σε 15'

Υλικά για 2 άτομα:

Ζητάμε από τον χασάπη να μας κόψει 2 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο, να τις κόψει σε δύο κομμάτια την καθεμιά και να τις χτυπήσει να λεπτύνουν. Βάζουμε σε ένα ταψί τα μπριζολάκια, τα αλείφουμε με 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 3 – 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Παίρνουμε 2 ψωμάκια (κατά προτίμηση τσιαπάτα – βρίσκουμε και στα σούπερ μάρκετ), τα κόβουμε στη μέση και αλείφουμε το κάτω μέρος με 1 κουταλιά μουστάρδα. Από πάνω βάζουμε τα μπριζολάκια, από 1 – 2 λεπτές φέτες τυρί της αρεσκείας μας και 5 – 6 αγγουράκια τουρσί, σε λεπτές ροδέλες. Ψήνουμε τα μπέργκερ για 1 – 2 λεπτά σε τοστιέρα ή στο φούρνο, ίσα να λιώσει το τυρί. Συνοδεύουμε με απλή πράσινη σαλάτα.

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT