Νέα από το σούπερ μάρκετ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλάτι από την άγρια Κρήτη

Δοκίμασα το Alatimou από την Κίσσαμο Χανίων. Πρόκειται για ανθό αλατιού σε νιφάδες, μαζεμένο με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο: με τρυπητές κουτάλες, από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, από τα άγρια βράχια της βορειοδυτικής Κρήτης. Το δοκίμασα σε χόρτα και έφερε όλη την εξαιρετική μυρωδιά και την αλμύρα της θάλασσας στο πιάτο. Το βρήκαμε σε μεγάλο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Θαλασσινή αύρα στο πιάτο μας

Επιτέλους! Κρίταμο με ελαφριά επεξεργασία (απαλή άλμη), τραγανό και μυρωδάτο, ό,τι πρέπει για τις σαλάτες μας, συνοδευτικό ψητού ψαριού αλλά και ιδανικός ουζομεζές. Ανήκει πλέον στην κατηγορία των υπερτροφών, αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, σε ω3 λιπαρά οξέα, μεταλλικά άλατα και ιώδιο και καλό είναι να το εντάξουμε περισσότερο στην καθημερινή διατροφή μας.

Συσκευάζεται και διατίθεται από την εταιρεία Novel Tradition Foods. Το βρήκαμε στα My market.

Νόστιμες, δυναμωτικές κουταλιές

Το γιαούρτι Κρι Κρι είναι γνωστό πλέον στους καταναλωτές για την ποιότητα και τη νοστιμιά του. Δοκιμάσαμε το νέο High Protein στραγγιστό γιαούρτι «super spoon», που παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, από ελληνικό γάλα ημέρας. Εκτός από το συνδυασμό των πρωτεϊνών με ρόδι, ράσμπερι, γκοτσιμπέρι και μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο και κράνμπερι που το καθιστά υπερτροφή, είναι και εξαιρετικά νόστιμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT