Έτοιμη σε 20 λεπτά και από τα χεράκια σας. Με αγοραστή ζύμη και ασυνήθιστους συνδυασμούς, η πίτσα αυτή θα σας εντυπωσιάσει.
Για 1 πίτσα: Απλώνουμε στη ζύμη, 4 – 5 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας και από πάνω, ομοιόμορφα, 300 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες.
Ψήνουμε στους 220° C για 13 – 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει στην επιφάνεια και να ψηθεί η ζύμη και από κάτω. Ξεφουρνίζουμε και σπάμε 4 αυγά στην επιφάνεια της ψημένης πίτσας.
Σκορπίζουμε γύρω από τα αυγά 100 γρ. ψιλοκομμένο σύγλινο Μάνης ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 2 – 3 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα αυγά όπως μας αρέσουν.
Τι πίνουμε
Μια μπίρα pale ale.
Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr