Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
57 εκλεκτά προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι

Οι γαστρονομικές επιλογές των συντακτών του «Γαστρονόμου» σε ένα τραπέζι. Εκλεκτά ελαιόλαδα και ελιές, μαρμελάδες, πικάντικα αλλαντικά, πιπεράτα τυριά αλλά και ψωμιά και ιδιαίτερα προϊόντα που θα δώσουν γεύση στο γιορτινό τραπέζι.

Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18-1


Brunch σε μπαρ

Λίγο πριν τα ψώνια των γιορτών φουλάρουμε τις μπαταρίες μας στα κοκτέιλ μπαρ της Αθήνας απολαμβάνοντας γλυκά και αλμυρά πιάτα.

Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18-2


Υπόθεση Ρεβεγιόν

Μιλήσαμε με τους σεφ και μας αποκάλυψαν τι θα ετοιμάσουν για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα εστιατόρια. Αυτό που μένει είναι να διαλέξετε!

Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18-3


Τα γλυκά των γιορτών

Δοκιμάσαμε ένα προς ένα όλα τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες αλλά και τις δίπλες και σας προτείνουμε τα καλύτερα. Επίσης τα καλύτερα γλυκά 26 ζαχαροπλαστείων.

Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18-4


Νόστιμα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

Κλασικά και νέα στέκια για να φάμε με τους φίλους και την οικογένειά μας στη συμπρωτεύουσα.

Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18-5


Foodie αποδράσεις στην Ελλάδα

Όπου και να περάσετε τις γιορτές έχουμε την κατάλληλη γαστρονομική πρόταση για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18-6


Βγαίνουμε στο Κολωνάκι

Η τζαζ ακούγεται στη σωστή ένταση, το ουίσκι σερβίρεται στη θερμοκρασία που πρέπει και όλα κυλάνε αργά στο νυχτερινό Κολωνάκι, που ξέρει να πίνει με στυλ.

Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18-7


Γεμίζουμε τα ποτήρια μας

20 οινικές προτάσεις, ελληνικές και ξένες, για τις μέρες των εορτών και όχι μόνο.

Στο foodie guide / Winter edition 2017 – 18-8

Αυτή την Κυριακή 03/12 με την Καθημερινή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT