Κυκλοφορεί την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή.
Η κουζίνα του Αιγαίου
Αυθεντικές νοστιμιές από ντόπιους μάγειρες Τήνος, Σαντορίνη, Σίφνος, Μύκονος, Κίμωλος, Σκύρος, Λέσβος, Κρήτη και δεκάδες άλλα νησιά πρωταγωνιστούν σε ενα αφιέρωμα – έκπληξη, βουτιά στο ελληνικό καλοκαίρι! Συνταγές, προϊοντα και ιστορίες από τη συναρπαστική θερινή γαστρονομία μας.
![Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-1](http://www.gastronomos.gr/assets/modules/wnp/articles/201808/6980/editor/nisia.jpg)
Καλοκαιρινό αφιέρωμα
23 νησιά και 45 χαρακτηριστικές τοπικές συνταγές στοιχειοθετούν το αφιέρωμα του Αυγούστου και χαρτογραφούν έως ένα σημείο τη γαστρονομία του Αιγαίου.
![Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-2](http://www.gastronomos.gr/assets/modules/wnp/articles/201808/6980/editor/tisepoxis_stafylia.jpg)
Λίγο πριν τον τρύγο…
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει νοστιμιές με σταφύλια όπως η σταφυλάδα με λάιμ και λουίζα, μαρμελάδα με τζίντζερ και λεμόνι, σε σαλάτα με νιώτικο κεφαλοτύρι και σε μπρουσκέτες με ξινομυζήθρα και γαλοπούλα.
![Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-3](http://www.gastronomos.gr/assets/modules/wnp/articles/201808/6980/editor/mpiftekia_psariou_mparmpounia.jpg)
Καθημερινά μαγειρέματα
Οι σεφ του Γαστρονόμου ετοίμασαν το συνταγολόγιο του Αυγούστου δίνοντάς μας γρήγορες συνταγές για όλη την οικογένεια. Στη φωτογραφία: Μπαρμπούνια με σάλτσα αντσούγιας και τα ψαρομπίφτεκια με φυστικοβούτυρο.
![Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-4](http://www.gastronomos.gr/assets/modules/wnp/articles/201808/6980/editor/zaxroplastio148.jpg)
Στο ζαχαροπλαστείο
Γρανίτες στο πι & φι. Με γεύση καφέ, σοκολάτα και άρωμα εσπεριδοειδών, με γάλα και καρύδα, με σοκολάτα γάλακτος και με λουίζα. Πρωτότυπες και δροσιστικές οι γρανίτες τρώγονται ή πίνονται στο λεπτό.
Την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή της Κυριακής