Ντομάτες και πιπεριές γεμιστές με ρύζι, μυρωδικά και μανιτάρια
Σαλάτα αλμύρας με μανούρι, ροδάκινο και ψητό σκόρδο
Τραπεζάκια έξω: 32 στέκια για φαγητό και ποτό με την Αθήνα για σκηνικό
Rastoni, καλοκαιρινό κοκτέιλ με άρωμα μαστίχας και πορτοκαλιού
Λινγκουίνι με κιμά κοτόπουλου
Μπάμιες ολόκληρες σε ανάλαφρο κουρκούτι
Βλιτόπιτες με κινόα και κρέμα φέτας
Ταραμοσαλάτα «χοντρή», με λαδόψωμο
Chimichangas με κοτόπουλο και σάλτσα chipotle
Πολίτικο μωσαϊκό ή μπισκοτάτο
Τουρλού πράσινο, με φασολάκια, μπιζέλια και κολοκύθια
Ψητές σαρδέλες «παντρεμένες», σερβιρισμένες με βλίτα τσιγαριαστά
Ροδάκινα ψητά γεμιστά με μελίχλωρο Λήμνου και σύγλινο
Ομελέτα: Η ιστορία της, οι πολλές καταγωγές της και οι εκδοχές-διασημότητες
Νέα Σμύρνη: Στον Κούτρα για παγωτό καϊμάκι και αγνό σορμπέ από το 1958
Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου, ροδόνερο και καραμελωμένα αμύγδαλα
Μαγειρεύοντας λεοντόψαρο φρικασέ, γερμανό μαρινάτο και άλλα παράξενα ψάρια
Τριαντάφυλλο πατάτας με κιμά και τυριά