“We Crashed”: Η νέα σειρά που πρέπει να δείτε

“We Crashed”: Η νέα σειρά που πρέπει να δείτε

Oι οσκαρικοί Jared Leto και η Anne Hathaway πρωταγωνιστούν στο "We Crashed", μια ιστορία αγάπης και εξαπάτησης.

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζάρεντ Λέτο και η ερμηνεία του, αψεγάδιαστη ως συνήθως, είναι –σχεδόν– ο μοναδικός λόγος που προτείνουμε και πάλι μια τηλεοπτική σειρά που βασίζεται σε έναν tech ιδρυτή ο οποίος θέλει να αλλάξει τον κόσμο και τελικά τρώει τα μούτρα του. Τα Super Pumped σχετικά με την Uber και το Dropout σχετικά με την Theranos, που προηγήθηκαν, μας έχουν χορτάσει από το σχετικό –εσχάτως δημοφιλές– τηλεοπτικό sub-genre. Ο 50χρονος σταρ όμως δεν υποδύεται εδώ απλώς τον μεσσιανικό μακρυμάλλη Άνταμ Νιούμαν, τον ιδρυτή της Wewοrk, που είδε μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο την εταιρεία του να χάνει $40 δισ. της αξίας της και το διοικητικό συμβούλιο να του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Ο Τζάρεντ Λέτο μπαίνει στο πετσί του ρόλου και μας πείθει ότι αξίζει να επενδύσουμε χρόνο για να δούμε πώς εξελίσσεται αυτή η σχετικά γνώριμη ιστορία. Όσο γνώριμη μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την περίπτωση ενός χαρισματικού αερολόγου, ο οποίος, στην προσπάθειά του να χτίσει μια κοινότητα που να τον χωράει, έπεισε τους πάντες ότι κατείχε το μυστικό κλειδί όσον αφορά το μέλλον της εργασίας. Έναν «οραματιστή» CEO που κυκλοφορούσε συνήθως ξυπόλυτος και ενθάρρυνε την άφθονη πόση τεκίλας στο γραφείο, ενώ ταυτόχρονα δήλωνε για παράδειγμα πως ήθελε να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του πλανήτη. 

Προσοχή: Το We Crashed δεν είναι η ιστορία του Νιούμαν, αλλά η ιστορία αγάπης του με το στήριγμά του, τη σύζυγό του Ρεμπέκα Πάλτροου. Πρόκειται για την πρώτη ξαδέλφη της Γκουίνεθ Πάλτροου (από τη σκιά της οποίας πάσχιζε να ξεφύγει), πτυχιούχο σε διοίκηση επιχειρήσεων και βουδισμό, δασκάλα γιόγκα, part time ηθοποιό και chief brand & impact officer της εταιρείας. Ένας ρόλος που οφείλω να αναγνωρίσω ότι η Αν Χάθαγουεϊ μια χαρά κατάφερε να υποδυθεί. Γιατί, στο τέλος της ημέρας, το αχτύπητο αυτό δίδυμο δεν ήταν hustlers, απλώς δύο άνθρωποι που πίστευαν τόσο πολύ ο ένας στον άλλον, που κυριολεκτικά δικαίωσαν τον Πάολο Κοέλιο, κάνοντας όντως το σύμπαν να συνωμοτήσει προκειμένου να τα καταφέρουν. Απλώς όχι για όσο χρονικό διάστημα πίστευαν ή επιθυμούσαν.

ΙΝFO
Δημιουργοί: Λι Άιζενμπεργκ, Ντρου Κρεβέλο
Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 77%
Η σειρά προβάλλεται από το Apple TV+

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT