Το μεγαλύτερο συνέδριο των φαν της Disney επιστρέφει

Το μεγαλύτερο συνέδριο των φαν της Disney επιστρέφει

Το μεγαλύτερο συνέδριο των φαν της Disney επιστρέφει τον Σεπτέμβρη, για έβδομη χρονιά, στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, ο Γουόλτ Ντίσνεϊ έχει αποφασίσει, μετά την επιτυχία της Disneyland, να προχωρήσει στη δημιουργία ενός ακόμη πιο φιλόδοξου θεματικού πάρκου, στην περιοχή του Ορλάντο, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Με το προσωπικό του αεροπλάνο, το θρυλικό Grumman G-159 Gulfstream I ή αλλιώς Mickey Mouse One, σκανάρει την περιοχή από αέρος, ώσπου εντοπίζει τις χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα που θα φιλοξενήσουν τη Walt Disney World. Το εμβληματικό αεροπλάνο του Ντίσνεϊ έμεινε για πολλά χρόνια παροπλισμένο σε διάφορες εγκαταστάσεις. Σύντομα πρόκειται να παρουσιαστεί στο κοινό, στο πλαίσιο της D23 Expo (9-11/9), του μεγαλύτερου συνεδρίου για τους φαν του θρυλικού στούντιο και των ηρώων του. Η φετινή διοργάνωση είναι η έβδομη στην ιστορία του θεσμού και θα φιλοξενηθεί, ως είθισται, στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια, απέναντι από την αγαπημένη Disneyland. Θα σηματοδοτήσει δε την έναρξη των εορτασμών για την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση της Walt Disney Company. Για ένα τριήμερο, εκατοντάδες χιλιάδες φαν θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους αγαπημένους τους ήρωες των Disney, Pixar, Marvel Studios και Lucasfilms, να παρακολουθήσουν σε αποκλειστικές προβολές υλικό από επερχόμενες παραγωγές, να φωτογραφηθούν σε σκηνικά θρυλικών ταινιών.

Το μεγαλύτερο συνέδριο των φαν της Disney επιστρέφει-1

Μεγάλος διαγωνισμός Το θαύμα της φιλίας Τα αγαπημένα περιοδικά Disney, που κυκλοφορούν με την Καθημερινή, ταξιδεύουν τους μικρούς αναγνώστες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT