Hello Tomorrow: Καλωσορίσατε στο Mad Men του μέλλοντος

Hello Tomorrow: Καλωσορίσατε στο Mad Men του μέλλοντος

O Μπίλι Κρούνταπ προσπαθεί να πουλήσει κυριολεκτικά τον ουρανό με τ’ άστρα στη νέα φουτουριστική σειρά του Apple TV+.

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aν είσαι καλός φιδέμπορας, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιο είναι το μαγικό ελιξίριο που προσπαθείς να πουλήσεις στα κορόιδα. Αυτό που τελικά κάνει τη διαφορά είναι το κατά πόσο πιστεύεις εσύ ο ίδιος τις «παπάτζες» που ξεστομίζεις. Αυτό μας έχει αποδείξει η ιστορία. Και αυτό ακριβώς κάνει ο διαστημικός πλανόδιος μεσίτης Μπίλι Κρούνταπ στο Hello Tomorrow!

Με πλατύ, γλοιώδες χαμόγελο, ατάκες τύπου «όχι πια γραβάτες, εφοριακοί, κουνούπια και μποτιλιαρίσματα» και πεποίθηση ότι αλλάζει ζωές, προσπαθεί –εκείνος και η ομάδα του– να πείσει απελπισμένους ανθρώπους να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους, αγοράζοντας με δόσεις σπίτια με πισίνα και θέα κρατήρα στην αποικία της Σελήνης.
Όλα αυτά σε ένα πρωτόγνωρο ρετρο-φουτουριστικό μέλλον, όπου τα πάντα θυμίζουν παστέλ ’50s, με τη μόνη διαφορά ότι η τεχνολογία είναι παντού, με ρομπότ pets, ρομπότ barmen, ρομπότ που βγάζουν βόλτα σκυλιά και αυτοκινούμενα φορτηγά delivery. Ένα από αυτά συνθλίβει την πρώην γυναίκα του και τον αναγκάζει, στα κρυφά, να έρθει κοντά με τον ενήλικα γιο που έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν. Σε αυτό το μέλλον επίσης, μετά τους μεγιστάνες και τους απλούς πλούσιους, μπορεί και κάθε μικροαστός να ονειρεύεται ότι έχει δικαίωμα για μια ζωή εκτός Γης. Ή μήπως όχι;

Μια δραματική κωμωδία με αψεγάδιαστη αισθητική (τα πάντα δείχνουν λαχταριστά και αστραφτερά) και συνηθισμένο στα δύσκολα καστ (Χανκ Αζάρια, Άλισον Πιλ), που προσπαθεί να μιλήσει για τα ψέματα. Αυτά που λέμε στους άλλους. Και, κυρίως, αυτά που λέμε στους εαυτούς μας. Το καταφέρνει; Όχι πάντα. Παρόλο που ο Κρούνταπ προφανώς και έχει το ταλέντο να το σηκώσει όλο στις πλάτες του. Το πρόβλημα ίσως να είναι ότι θαμπώνεσαι τόσο με το περιτύλιγμα, που θυμίζει The Jetsons (χωρίς πάντως να μας εξηγήσει ποτέ αναλυτικά πώς φτάσαμε έως εδώ), που ξεχνάς να ασχοληθείς με την ουσία. Και εμείς και, σε κάποιες περιπτώσεις, οι δημιουργοί του.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

ΙΝFO
Δημιουργοί: Λούκας Τζάνσεν, Αμίτ Μπάλα
Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 72%
Η σειρά στριμάρεται από το Apple TV+

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT