Το ντοκιμαντέρ «Ο Πλανήτης μας» επιστρέφει με δεύτερη σεζόν

Το ντοκιμαντέρ «Ο Πλανήτης μας» επιστρέφει με δεύτερη σεζόν

Η δεύτερη σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα πάνω από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά, επιστρέφει στις 14 Ιουνίου.

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Απρίλιο του 2019 κυκλοφόρησαν μαζεμένα τα οκτώ, άκρως διδακτικά, επεισόδια του ντοκιμαντέρ Ο Πλανήτης μας, που αργότερα έγιναν διαθέσιμα, για δωρεάν προβολή, στον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο YouTube. Η σειρά υπήρξε η πρώτη για τη φύση σε παραγωγή της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming και ξεχώρισε κατευθείαν όχι μόνο για την εντυπωσιακή, ολοζώντανη κινηματογράφησή της, αλλά και για το ότι εστίαζε στον αντίκτυπο του ανθρώπου στο περιβάλλον, βάζοντας στο επίκεντρό της τον τρόπο με τον οποίο η κλιματική αλλαγή επηρεάζει όλα τα έμβια όντα. Τότε, οι απολαυστικές εικόνες και τα εκπληκτικά πλάνα από τα σπάνια ζώα είχαν συνδυαστεί με τις δυσάρεστες αλήθειες για τον αντίκτυπο της ανθρωπότητας στα οικοσυστήματα και τα είδη του πλανήτη. Τέσσερα χρόνια μετά, με τη στήριξη της ίδιας ομάδας, ο 96χρονος, πλέον, Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του αφηγητή στα νέα επεισόδια του επερχόμενου δεύτερου κύκλου της σειράς. Αυτά εστιάζουν στα δισεκατομμύρια ζώα ανά τον κόσμο που εκτελούν συναρπαστικά ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχικής τους μετανάστευσης, εν μέσω κινδύνων που προκύπτουν λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Το ντοκιμαντέρ «Ο Πλανήτης μας» επιστρέφει με δεύτερη σεζόν-1

INFO
Ο δεύτερος κύκλος της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ Ο Πλανήτης μας αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, διάρκειας περίπου πενήντα λεπτών το καθένα, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα στο Netflix στις 14 Ιουνίου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT