H ζωή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ βλέπεται μονορούφι

H ζωή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ βλέπεται μονορούφι

To άλμπουμ της ζωής του «Εξολοθρευτή» ξετυλίγεται σε τρία χορταστικά επεισόδια ενός ντοκιμαντέρ που προβάλλεται στο Netflix

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορείς, αν θέλεις, να το παρακολουθήσεις, για να τον ακούσεις να μιλάει για πρώτη φορά (δηλαδή «να κάνει αποκαλύψεις») για πράγματα όπως το ναζιστικό παρελθόν του πατέρα του, τον θάνατο του αδελφού του, την αιώνια κόντρα του με τον Σταλόνε («δεν μπορούσαμε να είμαστε καν στο ίδιο δωμάτιο»), το πόσο υπέφερε στα γυρίσματα του Κόναν ο Βάρβαρος ή το πώς αναγκάστηκε να μιλήσει στην τότε σύζυγό του για τον νόθο γιο που απέκτησε με ένα μέλος του οικιακού προσωπικού. Μπορείς επίσης, αν θέλεις, να κάτσεις να χαζέψεις τη σειρά ντοκιμαντέρ Άρνολντ για τα εξαιρετικά cameo, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους Τζέιμς Κάμερον, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέιμι Λι Κέρτις, Ντάνι ντε Βίτο και Λίντα Χάμιλτον. Ή, αν δεν έχεις χρόνο, να δεις μόνο ένα από τα τρία επεισόδια, το καθένα εκ των οποίων έχει μια ξεχωριστή θεματική (Αθλητής, Ηθοποιός, Αμερικανός), που έχει να κάνει με την καριέρα του ως bodybuilder, σταρ του κινηματογράφου και πολιτικού. Από την άλλη, αν το επιθυμείς, μπορείς απλώς να το κάνεις fast forward, θεωρώντας το ως ένα κομμάτι καλοσχεδιασμένου μάρκετινγκ που έρχεται να υποστηρίξει το FUBAR, την επιεικώς μέτρια σειρά δράσης του που επίσης προβάλλεται από το Netflix.

Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο λόγος που θα πατήσεις το play. Γιατί μετά απλώς δεν θα σου κάνει καρδιά να πατήσεις τo stop. Ο Σβαρτζενέγκερ, 75 ετών πλέον, αποφάσισε να είναι μαζί μας εντελώς ειλικρινής. Γιατί τόσο καλός ηθοποιός ώστε να προσποιείται σίγουρα δεν είναι. Εδώ τον βλέπουμε, με το πούρο στο στόμα και σε λογική Mάικλ Tζόρνταν στο The Last Dance, να ξεφυλλίζει κυριολεκτικά το άλμπουμ της ζωής του. Μια ζωή που μόνο συνηθισμένη δεν μπορείς να την αποκαλέσεις. Οπότε, από εκεί και πέρα, το μόνο που μένει είναι ποιο στιγμιότυπο θα σου μείνει καρφωμένο στη μνήμη. Από το γεγονός ότι ο πατέρας του έβαζε τους γιους του να γυμνάζονται πριν φάνε μια μπουκιά από το πρωινό τους, το οποίο έπρεπε να «κερδίσουν», έως το για ποια ταινία του έκλαιγε όλο το βράδυ όταν πάτωσε ή τη «βάρβαρη» κουβέντα που ξεστόμισε στην πεθερά του, Γιούνις Κένεντι-Σράιβερ, όταν πρωτογνώρισε τη Μαρία Σράιβερ, τη μέλλουσα σύζυγό του.

Δείτε εδώ το trailer του ντοκιμαντέρ:

Δημιουργοί: Λέσλι Τσίλκοτ. Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 70%. Η σειρά στριμάρεται από τo Netflix.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT