ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δημιουργήστε-τον-δικό-σας-urban-kipo-563015254

Δημιουργήστε τον δικό σας Urban Kipo

Η νέα συλλογή των Praktiker για τον κήπο, την ταράτσα και τη βεράντα.

H δημοφιλέστερη τάση για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι είναι Praktiker. Είτε πρόκειται για τη διαμόρφωση του κήπου είτε σχεδιάζετε την ανανέωση της βεράντας ή της ταράτσας, στα Praktiker μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό εξωτερικό χώρο για να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε έπιπλα και διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, γλάστρες, κασπώ, φυτά κάθε είδους, μηχανήματα και εργαλεία κήπου, αλλά και ψησταριές και αξεσουάρ για το τέλειο bbq και αποκτήστε τον πιο μοδάτο κήπο της πόλης.

Θα βρείτε σειρές επίπλων από ξύλο, εντυπωσιακές γλάστρες, ψάθινα κασπώ και φυτά, για να αναβαθμίσετε την ταράτσα σας με γήινες αποχρώσεις και να προσδώσετε φυσικότητα στον χώρο σας!

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές σας σε ένα μοντέρνο σαλόνι με ψάθινα έπιπλα κήπου, προσθέστε καταπράσινα φυτά σε κάθε γωνιά, μεταφέροντας τη φύση σπίτι σας και συνδυάστε τα με φανάρια και διακοσμητικά καλάθια για να δημιουργήσετε την απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Δημιουργήστε τον δικό σας Urban Kipo-1

Η μεσογειακή διακόσμηση στα Praktiker έχει την τιμητική της. Για όποιον θέλει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή γωνιά στον κήπο του, μπορεί να επιλέξει μοντέρνα πλαστικά σετ με εντυπωσιακό σχεδιασμό και να συμπληρώσει το concept με μοναδικά αξεσουάρ ίδιας απόχρωσης για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε τον δικό σας Urban Kipo-2

Τις νέες τάσεις, πολλές έξυπνες λύσεις και έμπνευση θα βρείτε φέτος την άνοιξη στα Praktiker, στον νέο τους κατάλογο και στις εκθέσεις των καταστημάτων τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT