ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κυπριακά χαλουμοπιτάκια με δυόσμο και πορτοκαλένια ζύμη
ΤΑΞΙΔΙΑ
El Raval: Η Κυψέλη της Βαρκελώνης
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Τι διαφορετικό έχουν οι γυναίκες του σημερινού σινεμά
Κι αν μείνω μόνη;
Σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού
Μαζί με ζεστές πίτες και λαχανοσαλάτα τα σουβλάκια κοτόπουλου είναι το τέλειο γεύμα, αλλά και ο πιο εύκολος μεζές για φιλικές μαζώξεις.
«Εσύ έχεις ομορφύνει επικίνδυνα»: Και άλλες 21 ιστορίες σεξισμού από τη σημερινή Ελλάδα
Μια προσπάθεια να αποτυπώσουμε την «ύπουλη ασθένεια» που μεταδίδεται άλλοτε λόγω εμπάθειας ή προκατάληψης, άλλοτε «για πλάκα» και άλλοτε λόγω άγνοιας, μολύνοντας την προσπάθεια για κοινωνική ισορροπία.
Τηγανιές και… σαγανιές για την Τσικνοπέμπτη: 5 μερακλίδικες συνταγές
Και τηγανιά με σουτζούκι έχουμε, και με κοτόπουλο, και με λουκάνικα, και με χοιρινό, και με συκωταριά. Και είναι όλες συγκλονιστικές!
6 από τις μεγαλύτερες αδικίες των βραβείων Οσκαρ
Συγκεντρώσαμε θρυλικούς σκηνοθέτες, εξαιρετικούς ηθοποιούς και καταπληκτικές ταινίες που η Ακαδημία δεν αναγνώρισε ποτέ όσο θα έπρεπε.
Πώς φτιάχνουμε τα δικά μας λουκάνικα: όλη η διαδικασία βήμα βήμα συν 5 συνταγές
Σε έναν πεζόδρομο στο κέντρο της Αθήνας φτιάξαμε λουκάνικα καρυκευμένα με διάφορα μπαχαρικά και μυρωδικά ακολουθώντας παλιές συνταγές. Έχουμε όλα τα μυστικά για τους μερακλήδες που θέλουν να κάνουν τα δικά τους στο σπίτι!
Μεζέδες για την Τσικνοπέμπτη: 13 συνταγές για καλοφαγάδες!
Οματιά ή λουκάνικα, συκωταριά ή κεμπάπ; Οι μεζέδες της Τσικνοπέμπτης είναι πλούσιοι, ιδιαίτεροι και λιχούδικοι. Είναι άλλωστε μέρα για κρέας στον υπερθετικό.
Η Τσικνοπέμπτη θέλει κοψίδια: 18 λαχταριστές συνταγές
Παϊδάκια, μπριζόλες και πανσέτες σε διαφορετικές εκδοχές για να τσικνίσουμε όπως πρέπει την πιο ωραία Πέμπτη του χρόνου.
Παραδοσιακά ελληνικά αλλαντικά χωρίς συντηρητικά: Οι επιλογές του Γαστρονόμου
Θα χρειαστεί να τα ψάξετε λίγο παραπάνω αυτά τα μικρής διάρκειας αλλαντικά, αλλά το αξίζουν. Είναι φτιαγμένα όσο πιο αθώα γίνεται, με καλά υλικά, χωρίς πολλά πρόσθετα και με γεύση που δεν μασκαρεύεται.
Το θρυλικό «ποτάδικο» της Πάτρας που σπάει όλα τα ταμπού
Σε ένα παράπηγμα στα Γύφτικα, οι μυημένοι διασκεδάζουν στου Κόττα με τον ίδιο τρόπο εδώ και 64 χρόνια: ρεμπέτικα, μυστικά, συμπεριληπτικά.
Μέσα στον χειροποίητο κόσμο του Συλλόγου Εκπαιδεύσεως Νεανίδων
Με αφορμή την έκδοση ενός τόμου που εξιστορεί την πορεία του συλλόγου, από τον 19o αιώνα έως σήμερα, επισκεπτόμαστε τους χώρους του και βλέπουμε από «μέσα» τη νέα άνθηση που γνωρίζουν τα χειροποίητα είδη.
Αποκριά: 9 πολύτιμες παραδοσιακές συνταγές με κρέας από όλη την Ελλάδα
Τι γεύση έχει η αποκριά; Γίδα στη λαδόκολλα από τη Χαλκιδική ή χοιρινό με σέλινο, αυγολεμονάτο και κοκκινιστό από τον Ταΰγετο; Μήπως κόκορα σοφιγάδο από την Κεφαλονιά;