ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Η αρωματική φάβα του Λευτέρη Λαζάρου βήμα βήμα
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Κι όμως, το TikTok μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη
Ψαρόσουπα με κοκκινόψαρο, τρία μυρωδικά και κύμινο
Ρεβυθάδα με άνηθο, στην κατσαρόλα
Fish and chips στον φούρνο με σος γιαουρτιού
Φτιάχνουμε το αγαπημένο φαγητό των Βρετανών σε πιο ελαφριά εκδοχή. Αυτά τα fish and chips ψήνονται στον φούρνο και συνοδεύονται από μια δροσερή σος γιαουρτιού.
DISNEY
Κόμιξ #116 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ
10 συναρπαστικές ιστορίες: ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ There Goes the NeighbourhoodΜια ιστορία που έγραψε η Janet Gilbert και εικονογράφησε ο Rodriques Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ Uncle Crooge DisinheritsDonald. Μια ιδέα του Gail Renard, σε σενάριο του Les Lilley και σχέδιο του Vicar Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ The Half-Baked BakerΈνα σενάριο του Herman Roozen, σε […]
Κέικ με μέλι και μπαχαρικά
Ένα πλούσιο σε γεύση κέικ, γεμάτο αρώματα από γαρίφαλο, τζίντζερ, μέλι και μαύρο πιπέρι! Θα σας θυμίσει τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα μπαχαρικών gingerbread.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Χαμάμ, μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε στην Κωνσταντινούπολη
Η εμπειρία του παραδοσιακού τούρκικου χαμάμ είναι από τα πρώτα πράγματα που αξίζει να ζήσετε σε ένα city break στην Κωνσταντινούπολη.
Σαραγλί σουσαμένιο, από τον Έβρο
Σαραγλί φτιάχνουν σε όλη την Ελλάδα αλλά το σουσαμένιο σαραγλί του Έβρου είναι μοναδικής νοστιμιάς!
Love Bombing: Τι είναι και τι κινδύνους κρύβει για τις σχέσεις
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να αναγνωρίσεις τη συγκεκριμένη τοξική συμπεριφορά και τι πρέπει να κάνεις αν έχεις πέσει θύμα της.
Ο ιθύνων νους πίσω από το Cinobo, την ελληνική πλατφόρμα που «σώζει» το σινεμά
Πώς μια ρομαντική ιδέα για τις ταινίες που δεν πρέπει να χάνονται εξελίχθηκε σε μια κινηματογραφική και επιχειρηματική ιστορία επιτυχίας. Η Δάφνη Μπεχτσή μάς περιγράφει τους σταθμούς της όμορφης σινεφιλικής της περιπέτειας, η οποία ξεκίνησε τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια.
Βίδες με προσούτο, φασόλια και ρόκα
Προσούτο, φασόλια, ρόκα και, εννοείται, τυρί σε ένα χορταστικό κι εξαιρετικά θρεπτικό πιάτο ζυμαρικών που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και που αν έχουμε βράσει τα φασόλια ετοιμάζεται στο πι και φι.
Τι συμβαίνει με τον αέρα που αναπνέουμε σήμερα
Από το αθηναϊκό νέφος της δεκαετίας του ’80 μέχρι την αιθαλομίχλη του καιρού της κρίσης, το ζήτημα της ποιότητας του αέρα βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα. Πώς είναι σήμερα; Και πόσο επηρεάζει τελικά τη ζωή μας;
Κουκιά ξερά πλακί με δάφνη
Από τα πιο κλασικά φαγητά με ξερά κουκιά το πλακί, εδώ έχει μπόλικη δάφνη –έξι φύλλα– εξ ου και το ιδιαίτερο άρωμα και η τσουχτερή γεύση του.
Η πιο κόμφορτ σούπα της Ιταλίας: stracciatella alla romana
Απλή και απόλυτα κόμφορτ, η stracciatella alla romana είναι μια ιταλική σούπα με ζωμό κοτόπουλου και αυγό χτυπητό με παρμεζάνα.