ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κυπριακές ραβιόλες, αλλά με κιμά γαλοπούλας
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Γιατί υποστηρίζω την Ελβετία στο φετινό Euro
ΤΑΞΙΔΙΑ
36 ώρες στο Πόρτο: Πού να πάτε, τι να δείτε
Πώς θα έμοιαζε η Αθήνα αν ήταν φτιαγμένη από ξυλομπογιές
Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Ιούνιο
Μελιτζάνες λαδερές με κιμά ή γαρίδες με ρεβύθια; Καρπουζόπιτα ή σορμπέ κεράσι με αμαρέτο; Δείτε εδώ τις καλύτερες συνταγές που ετοίμασε αυτό τον μήνα η ομάδα του Γαστρονόμου!
Ανάφη: Στην ταβέρνα της παπαδιάς στον Ρούκουνα μαγειρεύουν με παραθαλάσσια κηπευτικά
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με ζαρζαβατικά από το παραθαλάσσιο περιβόλι της μαγειρεύει η οικογένεια Αλεξοπούλου, η μοναδική που ζει ολοχρονίς στον Ρούκουνα.
Γιατί τόσοι άνθρωποι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί στην Ελλάδα
Το όνειρο της υποκριτικής είναι ακόμη ολοζώντανο στη χώρα μας, παρά τις απαιτητικές σπουδές και την κακή επαγγελματική αποκατάσταση.
Φρουτάλια ή φουρτάλια (Άνδρος)
Χορταστική και πλούσια, η παραδοσιακή αυτή ομελέτα με λουκάνικα θα σας μείνει αξέχαστη.
Ζελέ με γιαούρτι και ανανά
Δεν υπάρχει πιο εύκολο από αυτό το γλυκό, που με μερικές απλές κινήσεις και μια στάση στο ψυγείο είναι έτοιμο, ανάλαφρο και δροσερό.
DISNEY
Μίκυ Μάους #525 Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ
Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα. 05 ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ33 ΦΕΘΡΥ ΝΤΑΚ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ61 ΠΛΟΥΤΟ Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΥΛΟΣ73 ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΤΟ ΚΕΡΙ Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 05/06 (Νο. 525)
Τραγανά κεφτεδάκια μπακαλιάρου με άρωμα λεμόνι
Τι απίθανος μεζές! Κεφτεδάκια από παστό μπακαλιάρο με μυρωδικά και ξύσμα λεμονιού, παναρισμένα σε πικάντικο κουρκούτι. Δοκιμάστε τα!
Ντομάτες γεμιστές με φέτα, μελιτζάνες και πέστο
Δεν είναι οι τυπικές γεμιστές ντομάτες με ρύζι. Όχι! Αυτές εδώ περιέχουν τυρί και μελιτζάνες και σερβίρονται με πέστο βασιλικού. Τι ωραίο ορεκτικό!
3 φαράγγια της Πελοποννήσου που πρέπει να περπατήσετε
Αχαΐα, Αρκαδία και Μεσσηνία προσφέρουν συναρπαστικές πεζοπορίες μέσα στην άγρια φύση των φαραγγιών τους. Ανακαλύψτε τα!
Θάνος Τοκάκης στο «Κ»: Βλέπουμε παράσταση και ταυτόχρονα κοιτάμε τα κινητά μας
Τα όνειρα που δεν είναι πια ίδια, η δουλειά του ηθοποιού που αλλάζει, η επικείμενη εμπειρία της Επιδαύρου και όσα μας μαθαίνει η συμπεριφορά ενός σκύλου.
Κάψα: Το σουβλάκι του Πέσκια έχει γύρο στα κάρβουνα και «κερατένια» σάλτσα
Ο Χριστόφορος Πέσκιας καταπιάνεται με το πιο αγαπημένο ελληνικό street food στο νέο του σουβλατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας. Ψήνει μόνο σε κάρβουνα, σε σχάρα και σε ειδικά σχεδιασμένη γυριέρα, και δεν φοβάται να μας κάψει και λίγο.