ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πανεύκολη τυρόπιτα με γιαούρτι
ΤΑΞΙΔΙΑ
5 εμβληματικά ξενοδοχεία-κάστρα για παραμυθένιες διακοπές στην Ευρώπη
VOGUE
Γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά;
Κέικ εσπεριδοειδών με πολέντα, ελαιόλαδο και δεντρολίβανο
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Mahmood, o Ιταλός σούπερσταρ που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός
Παρά την έκτη θέση που κατέλαβε στο φετινό Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, το νέο τραγούδι του αποδεικνύει τους (καλούς) λόγους που τόσα εκατομμύρια ακροατές ασχολούνται μαζί του.
Τελικά, το τσίρκο είναι τέχνη;
Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη παράσταση της ομάδας «κι όμΩς κινείται», οι περφόρμερ της –ακροβάτες, χορευτές, μουσικοί, μεταξύ άλλων– συνεχίζουν να ορίζουν το τι εστί σύγχρονο τσίρκο.
Η Eβελυν Ασουάντ των Pagan βάζει την παραδοσιακή μουσική στην πρίζα
Μέσα από την παράδοση και τα τραγούδια της μπάντας φτάνει, όπως λέει, στον πυρήνα της, ενώ μέσα από το θέατρο νιώθει τα όρια να καταργούνται. Μικρή, πάντως, ήταν ντροπαλή.
Nyn Esti: Πήγαμε στο νέο εστιατόριο που κάνει το ΕΜΣΤ γαστρονομικό προορισμό
Στο εστιατόριο του μουσείου, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, ο σεφ Σταμάτης Μισομικές στήνει έναν συναρπαστικό βιότοπο με πιάτα σαν μικρά τοπία, με ελληνικά υλικά, σύγχρονες τεχνικές και μπόλικη νοστιμιά.
Πώς θα κατανοήσουμε με απλό τρόπο την κλιματική αλλαγή
Οι συναντήσεις του «cafe-NEO» που θα πραγματοποιούνται στον ΙΑΝΟ υπό την αιγίδα του Navarino Environmental Observatory φιλοδοξούν να μας δώσουν να καταλάβουμε, μέσα από τον ανοιχτό διάλογο, τι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες, κοινωνίες και κράτη.
Η τροφή που βοηθάει στην καλή υγεία του εντέρου για επίπεδη κοιλιά
Το μυστικό για το φούσκωμα της κοιλιάς και την καλή υγεία του εντέρου, είναι το μήλο.
Η αυθεντική παέγια της Bαλένθια και όλα της τα μυστικά
Ο σεφ Δημήτρης Κοντόπουλος ανακαλεί με ενθουσιασμό τα χρόνια που εργαζόταν στην Ισπανία και μας μαθαίνει να φτιάχνουμε την εμβληματική παέγια και όσα χρειάζεται να ξέρουμε για το περίφημο arroz soccarat.
Φακές με πράσα και δεντρολίβανο
Μια λίγο διαφορετική ιδέα για το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό. Τα πράσα χαρίζουν γλύκα στις φακές ενώ το δεντρολίβανο τους δίνει ξεχωριστό άρωμα.
Πουτίγκα πανεύκολη με κακάο
Η πιο εύκολη και γρήγορη πουτίγκα έχει κακάο για ωραία σοκολατένια γεύση, είναι αφράτη και σερβίρεται τέλεια με παγωτό βανίλια.
Γρήγορη πίτσα με σπανάκι, κρεμμύδι και χτυπητά αυγά
Μια πρωτότυπη πίτσα, με μείγμα σπανακιού-αυγών στην επιφάνεια. Ένα νοστιμότατο, πλήρες γεύμα.
Γενιά Άλφα: Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά που δεν ξέρουν να βαριούνται;
Είναι παιδιά των μιλένιαλ, παιδιά που γεννήθηκαν τον 21ο αιώνα, που έπιασαν κινητό πριν μάθουν να μιλάνε, που μεγάλωσαν στην καραντίνα, που εκπαιδεύονται στο TikTok. Είναι η γενιά που έρχεται.