ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Θάνος Τοκάκης στο «Κ»: Βλέπουμε παράσταση και ταυτόχρονα κοιτάμε τα κινητά μας
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κάψα: Το σουβλάκι του Πέσκια έχει γύρο στα κάρβουνα και «κερατένια» σάλτσα
«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ»
Πού θα βρίσκετε την Καθημερινή αυτό το καλοκαίρι – Τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα
Καλαμαράκια τηγανητά με μπαχαράτο σιμιγδάλι
Κολοκυθάκια με κιμά και φρέσκα κρεμμυδάκια
Συμμαγειρεύουμε κιμά και κολοκύθια, νοστιμίζουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και απολαμβάνουμε το πιο εύκολο και νόστιμο μαμαδίστικο φαγητό.
10 μέρη για να βγει το φετινό καλοκαίρι
Ντισκοτέκ με παγωμένες Μαργαρίτες, «αστεράτα» μπέργκερ, κοκτέιλ στο θερινό.
Σαρλότ ή Σεράνο; 8 διάσημες κυρίες που έγιναν… γλυκό
Από τη βασίλισσα Βικτωρία μέχρι μια άσημη μαγείρισσα που ξέχασε η Ιστορία, ανατρέχουμε στα πιο ωραία γλυκά που πήραν το όνομά τους από μια γυναίκα. Μαθαίνουμε τις ιστορίες τους και πώς να τα φτιάχνουμε στο σπίτι.
Τραγανά μίνι κρουασανάκια με διάφορες γεμίσεις, αλμυρές και γλυκές
Αυτά τα κρουασανάκια δεν είναι αφράτα και μαλακά, αλλά τραγανά και μπισκοτένια. Μπορούμε να τα φτιάξουμε με διάφορες γεμίσεις, για να καλύψουμε όλα τα γούστα και να έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία. Είναι το τέλειο σνακ για πάρτι!
Στριφτά ζυμαρικά με πέστο βασιλικού
Τα trofie είναι ζυμαρικά της Λιγουρίας, κάτι ανάμεσα σε μικρά νιόκι και βίδες.
Πώς τα 90s έγιναν τα νέα νησιώτικα
Τα γαμήλια πάρτι, όλο και πιο συχνά, απογειώνονται με επιτυχίες από την τελευταία χρυσή δεκαετία της δισκογραφίας και όχι με Γιάννη Πάριο.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Ταξίδια τελευταίας ευκαιρίας: Η νέα τάση στον τουρισμό περιπέτειας
Οι επισκέψεις σε προορισμούς που κινδυνεύουν εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής κερδίζουν έδαφος και βοηθούν τους ταξιδιώτες να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση, επιβαρύνοντας ωστόσο τα ήδη ευαίσθητα οικοσυστήματα.
Σε είκοσι χρόνια θα θυμάται κανείς πώς φτιάχνεται ένα καλό σουβλάκι;
Παλιά δεν υπήρχαν λίστες με τα «καλύτερα σουβλάκια» γιατί κάθε γειτονιά είχε και από ένα καλό σουβλατζίδικο. Τώρα τρέχουμε στην άλλη άκρη της πόλης για ένα τυλιχτό της προκοπής.
Οσπριοσαλάτα σαν «χωριάτικη», με ντοματάκια, κρίταμο και μαλακή φέτα
Έχει ρεβύθια, βανίλιες Φενεού και φάβα, έχει και όλα τα υλικά της χωριάτικης σαλάτας. Αν πέρα από το κρίταμο της βάλουμε και λίγο τουρσόζουμο γίνεται ακόμη πιο ωραία.
Ο φωτογράφος που «σπάει» τον αλγόριθμο του Instagram
O Σαμ Γιουκίλις γυρνάει τον κόσμο τραβώντας με το κινητό του, έχει 626.000 followers, και συνεργάζεται με Prada και Versace. Τον συναντήσαμε στην Αθήνα, για να τον ρωτήσουμε πώς τα κατάφερε όλα αυτά.
DISNEY
Ημερολόγιο Disney Ιουνίου 2024