ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ortsag: Οταν η υψηλή γαστρονομία βγάζει από το καπέλο της… street food
Ταϊλανδέζικη φασολάδα καυτερή, σε γάλα καρύδας, με λάιμ και κόκκινο κάρι
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Μελετώντας τα μυστηριώδη ποιήματα του Πέτερ Χάντκε, του Αυστριακού νομπελίστα
Οι τέλειοι κεφτέδες θέλουν σύντομο τηγάνισμα
Νουά με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα με Μοσχοφίλερο και φασκόμηλο
Το κλασικό κυριακάτικο νουά σε μια «ανανεωμένη» εκδοχή με πουρέ γλυκοπατάτας και μια αρωματική σάλτσα με Μοσχοφίλερο και φασκόμηλο.
Chocolate chip cookies
Τα πιο απολαυστικά μπισκότα με τη μαστιχωτή υφή και τα κομμάτια σοκολάτας, είναι ιδανικό σνακ για μικρούς και μεγάλους όλες τις ώρες της μέρας!
The Gold: Μία σειρά 24 καρατίων για τη ληστεία του αιώνα
Και πώς αυτή συνδέθηκε με τις ταξικές διαφορές της Μεγάλης Βρετανίας κατά την πρωθυπουργία της Μάργκαρετ Θάτσερ.
15 μαγαζιά ιδανικά για να πάτε με τα παιδιά σας
Από ιστορικές ταβέρνες μέχρι γκουρμέ επιλογές.
Μπούτι χοιρινό με μέλι στον φούρνο
Τι τρώμε την Κυριακή; Μπούτι χοιρινό στον φούρνο με λαχταριστή μαρινάδα μελιού που παίζει διπλό ρόλο: είναι γλάσο και σάλτσα μαζί.
Ενα βράδυ στην Αλέκα Κανελλίδου
Σε ένα πρόγραμμα βγαλμένο από piano bar των ’70s, χωρίς τη φασαρία ή τη σαχλαμάρα της μαζικής διασκέδασης.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Πώς θα ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα. Η «Κ» παρουσιάζει το σχέδιο για να αυξηθεί η προσφορά στέγης και να υποχωρήσουν τα ενοίκια. Κίνητρα και πολεοδομικές διευκολύνσεις για να επιστρέψουν στην αγορά 650.000 κατοικίες.
Σεϋχέλλες: Τι έχει μείνει ίδιο και τι έχει αλλάξει στο δημοφιλές στέκι του Μεταξουργείου;
Ανανεωμένο μενού, που κρατάει τις τιμές λογικές, πιο πλούσια λίστα κρασιών και γλυκά-έκπληξη στο μαγαζί-χιτ, το οποίο πρόσφατα άλλαξε χέρια.
Σοκολατόπιτα σαν τάρτα
Αυτή είναι η αμερικανική εκδοχή της σοκολατόπιτας, με σοκολατένια ζύμη στη βάση και μια μαλακή, ζουμερή και φουλ σοκολατένια γέμιση στο εσωτερικό που θα σας θυμίσει μπράουνις!
Ψωμί σικάλεως, εύκολο, νόστιμο και αφράτο
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φρεσκοψημένο, ζεστό ψωμί σίκαλης και μάλιστα φτιαγμένο από εμάς. Η συνταγή είναι της Ντίνας Νικολάου και εγγυάται την σίγουρη επιτυχία και νοστιμιά.
Μια βουτιά στις ναυτικές τέχνες των Κυκλάδων
Το καινούργιο project του Δικτύου Αρχιπέλαγο μας προσκαλεί σε ένα πολύτιμο ταξίδι στην ιστορία, αλλά και στη θάλασσα.