DISNEY
Ημερολόγιο Disney Ιουνίου 2024
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Euro 2004: Οι πρωταγωνιστές του «πειρατικού» αφηγούνται
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σαρδέλες «παντρεμένες», τηγανητές
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης
Αυθεντική ιταλική γαριδομακαρονάδα με λιγκουίνι και ντομάτα
Το διάσημο ιταλικό πιάτο με καταγωγή από την Τεργέστη, linguine alla busara, εδώ το φτιάχνουμε με γαρίδες και καραβίδες, μπόλικες ντομάτες και καυτερές πιπερίτσες. Ένα εξαιρετικό πιάτο ταιριαστό σε μια ιδιαίτερη περίσταση.
Κεφτεδάκια μοσχαρίσια με σάλτσα ντομάτας
Το αψύ από τη φύση του κατσικίσιο τυρί στη σάλτσα ντομάτας κάνει τη διαφορά σε αυτή τη συνταγή για κεφτεδάκια. Μην το προσπεράσετε!
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
«Πλατεία Λένιν, πρώην Συντάγματος», α’ τόμος – Την Κυριακή 7/7 με την «Καθημερινή»
Τι θα γινόταν αν ο Εμφύλιος είχε τελειώσει διαφορετικά; Αν η Ελλάδα είχε συνταχθεί με το Ανατολικό Μπλοκ; Αν η εξέγερση του Πολυτεχνείου στρεφόταν εναντίον ενός σοσιαλιστικού καθεστώτος;
Στους «4 Τροχούς» Ιουλίου, ανανέωση για πρωταγωνιστές και αναθεώρηση για όσους στοχεύουν στον πρωταθλητισμό – Την Κυριακή 7/7 με την «Καθημερινή»
Στους 4Τροχούς Ιουλίου, κάποια από τα σημαντικότερα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς που διαγράφουν δυναμική πορεία εδώ και χρόνια και στην Ελλάδα, ανανεώνονται ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Την ίδια ώρα, με ατού την ονομασία μιας μάρκας που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην αυτοκίνηση, στη μάχη της αγοράς εισέρχεται ένας νέος παίκτης, πολλά υποσχόμενος.
Ισπανικό παγωμένο latte με ζαχαρούχο γάλα
Τρία υλικά, εσπρέσο, γάλα φρέσκο και ζαχαρούχο, λίγος πάγος κι έτοιμο το παγωμένο σπανιόλικο latte, που είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες του καλοκαιριού.
Εύκολο παγωτό στο σπίτι: 17 συνταγές χωρίς παγωτομηχανή
Τι πιο ωραίο για τις ζεστές μέρες από ένα παγωτό; Ειδικά όταν είναι σπιτικό!
Από τη Νάπολη μέχρι τη Σικελία, όλα τα γλυκά που πρέπει να δοκιμάσετε στον ιταλικό νότο
Από τη Νάπολη μέχρι το Παλέρμο, ο δρόμος είναι σπαρμένος με λεμονιές, αμυγδαλιές και φιστικιές και με γλυκά πλούσια και φινετσάτα. Κάνουμε μια αναδρομή στα κυριότερα από αυτά και στις συνθήκες που τα γέννησαν.
Η τέχνη των λαδερών: Οι παρεξηγημένες μπάμιες
Η Νένα Ισμυρνόγλου τις αγαπάει τις μπάμιες και τις μαγειρεύει συχνά, ειδικά το καλοκαίρι, πώς όμως αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τη βλέννα; Η σεφ δίνει όλα τα μυστικά για λαδερές και τέλεια μελωμένες μπάμιες, σκέτες, με κοτόπουλο ή ψάρι.
Γιουβέτσι με μοσχάρι, φρέσκια ντομάτα και κομμάτια κεφαλοτύρι
Με ώριμες ντομάτες, βασιλικό και θυμάρι φτιάχνουμε το πιο νόστιμο γιουβέτσι του καλοκαιριού!
Eνα νέο μεζεδοπωλείο στη Μυτιλήνη φτιαγμένο με αγάπη
Η ανθρώπινη ιστορία πίσω από ένα μικρό μαγαζί που βάζει το δικό του λιθαράκι στην εστίαση του νησιού.
Κεμπάπ με πολίτικα μπαχαρικά, ντομάτα και σάλτσα καπνιστής μελιτζάνας
Ένα αυθεντικό πολίτικο ζουμερό κεμπάπ δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Συνοδεύουμε με ντομάτα και πίτες για να ολοκληρώσουμε το πιάτο μας.