ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Σελίδες Ιστορίας: Στα «χαρακώματα» του Ψυχρού Πολέμου – Αυτή την Κυριακή 4/2 με την «Καθημερινή»
Στους «4Τροχούς» Φεβρουαρίου, τα νέα υβριδικά SUV – Αυτή την Κυριακή 4/2 με την «Καθημερινή»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μαρμελάδα μήλο με μπράντι, εύκολη και γρήγορη!
Ταρτάκια σοκολάτας με μαρμελάδα πορτοκάλι
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πρέπει η στείρωση να είναι υποχρεωτική για τα αδέσποτα;
Ποια είναι η καλύτερη λύση για έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα;
Τα «μπιστρουδάκια»: 6 ζεστά, ατμοσφαιρικά μαγαζιά για χειμωνιάτικες εξόδους
Είναι ζεστά και περιποιημένα. Η δική μας εκδοχή του μπιστρό δεν έχει απαραίτητα γαλλικό φαγητό. Έχει φροντισμένο περιβάλλον, ωραίο φωτισμό και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Σοκολατόπιτα αγάπη μου! 12 συνταγές για να πάθετε έρωτα
Δώδεκα διαφορετικοί τρόποι να φτιάξουμε σοκολατόπιτα. Όλες ζουμερές, φουλ σοκολατένιες και με νόστιμα twists.
«Δεν θέλω χρόνο. Ζωή θέλω»: Για τον Μάριο Χάκκα που πάντα κάτι μάς μαθαίνει
Με αφορμή το «Ο μπιντές και άλλες ιστορίες» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, πενήντα χρόνια μετά τον θάνατο του συγγραφέα.
Τα παλιά σουπάδικα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης
Πέντε καλτ μαγειρεία που άντεξαν στον χρόνο, ειδικεύονται στον πατσά, στην κοτόσουπα και στη βραστή γίδα και οι μαρμίτες τους κοχλάζουν σε ρυθμό παραδοσιακό.
Νουά την Κυριακή: 5 συνταγές για το κλασικό φαγητό της αστικής κουζίνας
Διαχρονικό κυριακάτικο πιάτο, το μοσχαράκι νουά έχει τα μυστικά του. Εδώ όλες οι συνταγές και οι συμβουλές που χρειαζόμαστε για να το πετύχουμε.
Πορτοκάλι γλυκό κουταλιού από ολόκληρο το φρούτο, της Εύης Βουτσινά
Ενα διαφορετικό γλυκό πορτοκάλι που χρησιμοποιεί ολόκληρο το φρούτο και όχι μόνο τη φλούδα. Έχει μια αρωματική, γλυκόπικρη φινέτσα που θα σας καταπλήξει.
Κρέμα καραμελέ (ατομικές μερίδες)
Κάποτε ήταν το απόλυτο επιδορπιακό γλυκό των καλών εστιατορίων. Έπειτα μάθαμε να το φτιάχνουμε στο σπίτι και έγινε το πιο φίνο κέρασμα.
H σειρά που αποκωδικοποιεί (;) το μυστικό της ζωής
Η τέταρτη σεζόν του True Detective μας μεταφέρει στο απόλυτο σκοτάδι του Αρκτικού Κύκλου, ξαναδίνοντας νόημα σε αυτό το τηλεοπτικό πρότζεκτ που έμοιαζε να έχει χάσει τον δρόμο του.
Οι 10 παλιότερες ταβέρνες της Αθήνας και οι λόγοι που εξακολουθούμε να πηγαίνουμε
Πολλά μαγαζιά ανοίγουν και κλείνουν, αυτές οι ταβέρνες όμως είναι πάντα εκεί, αλώβητες από τον χρόνο, μια σταθερά σε μια πόλη που συνεχώς αλλάζει. Με νοστιμιές, ατμόσφαιρα και -μπόλικες- ιστορίες.
Τι άλλαξε στις Σεϋχέλλες, το διάσημο γαστροκαφενείο του Μεταξουργείου;
Ανανεωμένο μενού, πιο πλούσια λίστα κρασιών, γλυκά-έκπληξη.