ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Oσα μας έβγαλαν απ’ το σπίτι μας – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σπαγγέτι με σάλτσα μανιταριών
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Μπορεί η ΑΙ να αντικαταστήσει τους ανθρώπους;
Light σουτζουκάκια πολίτικα
VOGUE
Πώς να διώξετε το άγχος σε 5 λεπτά με την τεχνική Somatic Shaking;
Όλα όσα πρέπει για το Somatic Shaking, την τεχνική για την απομάκρυνση του στρες με πέντε λεπτά «χορό» την ημέρα.
Μανιταρόσουπα με πέστο βασιλικού
Έχει λίγο κόπο παραπάνω στην προετοιμασία των υλικών, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει…
Πώς το πρωινό περπάτημα με βοήθησε να κοιμάμαι καλύτερα;
Μην υποτιμάτε τη δύναμη του φυσικού φωτός όσον αφορά την αϋπνία. Δύο ειδικοί εξηγούν περισσότερα γι’ αυτό στη Vogue.
Στο Ροδόπολις στο Κερατσίνι φτιάχνουν σουβλάκια με μυστική σάλτσα από το 1945
Σ’ αυτό το ιστορικό σουβλατζίδικο, που θυμίζει ορεινό καταφύγιο, στις ανοιχτές μερίδες και στα τυλιχτά βάζουν μια γλυκοκαυτερή κόκκινη σάλτσα, τη συνταγή για την οποία, εννοείται, δεν τη μοιράζονται.
Λάχανο με κιμά και ρυζομακάρονα
Εξωτικό, αρωματικό και πλούσιο λαχανοφαγητό, που έχει και κάτι από μακαρόνια με κιμά, μια νόστιμη έκπληξη για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Cassoulet, η γαλλική φασολάδα με πανσέτα και λουκάνικα
Τελικά δεν αγαπάμε μόνο εμείς τη φασολάδα. Το Cassoulet, η γαλλική φασολάδα με πανσέτα και λουκάνικα το πιστοποιεί. Στην ειδική έκδοση του Γαστρονόμου θα βρείτε άλλες 11 φασολάδες από όλο τον κόσμο και φυσικά την εθνική μας φασολάδα, φακές, ρεβύθια και άλλες οσπριάδες του χειμώνα. Κυκλοφορεί την Κυριακή 14/01 με την Καθημερινή.
Τάρτα με κιμά κοτόπουλου, σταφίδες και ρίγανη
Αν δεν θέλουμε να φτιάξουμε ζύμη για την τάρτα με κιμά κοτόπουλου, αγοράζουμε έτοιμο φύλλο κουρού, και ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πέτυχε το πείραμα της Νέκυιας με τον Γιάννη Αγγελάκα στη Στέγη;
Είδαμε την πολυσυζητημένη παράσταση και έχουμε να καταθέσουμε δυο-τρία πραγματάκια.
Πώς τρώμε μετά τις γιορτές; Η διαισθητική διατροφή μπορεί να κάνει τη διαφορά
Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαρία Μπίζιου μάς εξηγεί τις βασικές αρχές της Διαισθητικής Διατροφής, που κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των επιστημόνων υγείας, ώστε να μπούμε σε πρόγραμμα χωρίς να απαρνηθούμε την απόλαυση του φαγητού.
Τι δουλειά έχει η ιστορία με τα κόμικς;
Από την Ηρωίδα της Ελληνικής Επαναστάσεως και τα μπλε εξώφυλλα που κρέμονταν στα περίπτερα της δεκαετίας του ’60 έως τη σύγχρονη απεικόνιση των ληστών στις αρχές του 20ού αιώνα και από τον Flash ως τον Black Panther.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Στα πολυτελή resorts της Αφρικής η άγρια φύση ζει ελεύθερη
Τέσσερα μοναδικά resorts της Αφρικής που επιτυγχάνουν τη δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στην αυθεντικότητα, την πολυτέλεια και την αειφορία.