DISNEY
Κόμιξ #114 Το κυνήγι του πολύτιμου αυγού
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κορμός με άρωμα πορτοκάλι
Η Χρύσα Παραδείση μας κάνει το τραπέζι: Ένα γιορτινό μενού εμπνευσμένο από παλιές συνταγές της
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Γιατί τα ζώα δεν είναι δώρα για τις γιορτές
Χοιρινό στον φούρνο: Οι 26 καλύτερες συνταγές για το παραδοσιακό ψητό των Χριστουγέννων
Ολόκληρα μπούτια ροδοψημένα, εξαίσια ρολά, γεμιστά καρέ και πανσέτες με τραγανή πετσούλα! 26 συνταγές για χοιρινό που μπαίνει στον φούρνο και βγαίνει ακαταμάχητο, σε μια μοναδική συλλογή.
50 ελληνικά κρασιά κάτω από 20 ευρώ για το γιορτινό τραπέζι!
Ο Άρης Σκλαβενίτης διαλέγει αφρώδη, λευκά, ροζέ, κόκκινα και επιδόρπια κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα για τις μαζώξεις των Χριστουγέννων, όλα μα όλα κάτω από 20 ευρώ!
Τέσσερις κηδείες και μία σωτηρία
Για τη χρονιά που φεύγει, για τους ανθρώπους από τον κόσμο του βιβλίου που έφυγαν αλλά και εκείνους που έμειναν.
7 εντυπωσιακά γλυκά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
Στα ζαχαροπλαστεία της πόλης έχουν βάλει τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν τα πιο όμορφα και λαχταριστά γλυκά.
Γαλοπούλα, κόκορας ή πάπια; 29 εορταστικές συνταγές για πουλερικά
Οδηγίες και για το σερβίρισμα γιατί… οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
Τα καλύτερα δωρεάν δώρα για τα Χριστούγεννα
Συγκεντρώσαμε μερικές εναλλακτικές προτάσεις δώρων που διακρίνονται για την ουσία και όχι για την τιμή τους.
Βασιλόπιτα χωρίς μίξερ, με ξερά φρούτα, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη
Αυτή η απίθανα αρωματική βασιλόπιτα με ξερά φρούτα δεν θέλει μίξερ! Ανακατεύουμε τα υλικά με το σύρμα και… στον φούρνο! 70 πανεύκολες συνταγές για το πιο ξεκούραστο ρεβεγιόν μάς περιμένουν στον Πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 24/12 με την Καθημερινή.
Μία διαφορετική κατασκοπική σειρά με τον εξαιρετικό Γκάρι Όλντμαν
Αποτυχημένοι πράκτορες της ΜΙ5, μία τρομερή πρωταγωνιστική ερμηνεία και βρετανικό μαύρο χιούμορ στη σειρά Slow Horses του Apple TV+.
3 από τις καλύτερες νέες ταβέρνες της Αθήνας
Εκεί που ευχαριστιόμαστε το φαγητό και το λαχταράμε.
Τα καλύτερα μελομακάρονα της Αθήνας φέτος: η λίστα του Γαστρονόμου
Δοκιμάσαμε, ξαναδοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι αυτοί οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας φτιάχνουν τα πιο μυρωδάτα και μελένια μελομακάρονα.
Τα καλύτερα non fiction βιβλία των τελευταίων μηνών
Επιστήμη και φιλοσοφία, λογοτεχνικές μελέτες και εγχειρίδια γονεϊκότητας, τέχνη και ιστορία.