ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πανεύκολα ταρτάκια με καβουροσαλάτα για τα καλέσματα
Αρχές Δεκεμβρίου φτιάχνουμε βαρβάρα: Μια γλυκιά παράδοση που κρατάει από (πολύ) παλιά
Εύκολο στιφάδο με αρνάκι
Κολοκύθα ολόκληρη, ψητή, γεμιστή με κατσικίσια τυριά, σταφίδες και καρύδια
Μπούτια γαλοπούλας έξτρα ζουμερά, με σάλτσα δαμάσκηνο
Σ’ αυτό το γιορτινό πιάτο τα μπούτια της γαλοπούλας τα ψήνουμε μόνο με αλατοπίπερο. Το κρέας διατηρεί ατόφια τη γεύση του και η γλυκόξινη σάλτσα δαμάσκηνου πραγματικά το απογειώνει!
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Κλέβουν 120 εκατ. στην αντλία. Ερευνα για το χάος στην αγορά καυσίμων και την εκτεταμένη εικόνα ανομίας.
Πηχτή με ψαρονέφρι, μια light εκδοχή της παραδοσιακής συνταγής
Την πηχτή, αγαπημένο γιορτινό έδεσμα του άλλοτε, ο σεφ μας την προτείνει λίγο διαφορετική, πιο ελαφριά, με ψαρονέφρι, στολισμένη με φρέσκα κρεμμυδάκια και καρότα.
Καναπεδάκια με πατέ γαρίδας
Ένας απίθανο καναπεδάκι για την όρεξη πριν καθίσετε στο γιορτινό τραπέζι ή ένα από τα διάφορα μεζεδάκια που θα σερβίρετε σε γιορτινό μπουφέ.
Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Νοέμβριο
Σιγοψημένα κρέατα, αχνιστές σούπες, κερκυραϊκές σπεσιαλιτέ αλλά και all time classics μαγείρεψαν τον Νοέμβριο οι συντάκτριες του Γαστρονόμου.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Ο άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του με το Ασύρτικο
Ο Πάρις Σιγάλας καταθέτει το πάθος του για το κρασί της Σαντορίνης.
Οι παράξενες νυχτερινές συγκινήσεις της Αθήνας
Κινηματογραφικές καρτ ποστάλ στον Πειραιά, μια παιδική νοσταλγία στη μεγάλη οθόνη και ένα κλισέ που επιβεβαιώνεται ξανά με τη μείξη παραδοσιακών και ηλεκτρονικών ήχων από την Ουκρανία.
4 στάσεις για φαγητό σε μέρη που υπηρετούν την απλότητα
Από το Zurbaran στο Κολωνάκι μέχρι την Cookoovaya στα Ιλίσια.
Τάρτα με κολοκύθα, μπέικον και τζίντζερ
Το μπέικον και το τζίντζερ ταιριάζουν τέλεια με την κολοκύθα. Σερβίρουμε την τάρτα ως πρώτο πιάτο σε γιορτινά τραπέζια.
Το live που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Δεκέμβρη
Αφού αναστάτωσαν τη βρετανική ποστ πανκ σκηνή, οι Italia 90 ετοιμάζουν βαλίτσες για Αθήνα και μας λύνουν μερικές απορίες.
Η συναρπαστική σειρά που μας μεταφέρει στον κόσμο του κρασιού
Το «Drops of God» βάζει την πατρική κληρονομιά να περνάει μέσα από μια σειρά από τεστ γευσιγνωσίας.