ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μουσακάς με μοσχαράκι κρασάτο και βασιλικό
Τάρτα με κεράσια, φινανσιέ σοκολάτας και κρέμα βανίλιας
Βρήκαμε το καλύτερο γαλακτομπούρεκο όλου του γαλαξία, σε μια κουκίδα στον χάρτη
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Για ένα βιβλίο-θησαυρό του Τζον Απντάικ
Η ελληνική κουζίνα είναι light! 10 κλασικές συνταγές που το αποδεικνύουν
Γεμιστά ή φασολάκια; Κοτόπουλο με μπάμιες ή ιμάμ; Αν θέλουμε να μαγειρέψουμε ελαφριά, είναι καλή ιδέα να λοξοκοιτάξουμε προς το κλασικό συνταγολόγιο της ελληνικής κουζίνας. Θα ανασύρουμε θησαυρούς, που με μερικά κολπάκια των σεφ γίνονται ακόμα πιο light.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Η ελληνοτουρκική προσέγγιση βοηθάει το Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλάει στην «Κ» στην επέτειο των 50 χρόνων από το πραξικόπημα της Χούντας κατα του Μακαρίου και τον Αττίλα.
Υπάρχουν γεύσεις που μιλούν στο στομάχι και την ψυχή;
Ντόπια υλικά, παραδοσιακές συνταγές στην Κουναριά, στην Τήνο.
Τα τέλεια γεμιστά
Η Νένα Ισμυρνόγλου μοιράζεται όλα τα μυστικά του απόλυτου φαγητού του καλοκαιριού και μας εκπλήσσει με μερικά μπόνους υλικά.
Aρνί στη γάστρα με κουσκούς, καπνιστή μελιτζάνα και πιπεριές Φλωρίνης
Το σιγοψημένο αρνάκι ταιριάζει γάντι με το κους κους που έχουμε εμπλουτίσει με καπνιστή μελιτζάνα και πιπεριές Φλωρίνης.
Μία ωδή στο «Better Call Saul», τη σειρά που παρακολουθούμε ξανά και ξανά
Η δημόσια τηλεόραση προβάλει το spin-off του «Breaking Bad» κι εμείς παρουσιάζουμε τους λόγους που κάνουν την ιστορία του Σολ Γκούντμαν, μοναδική.
Η κωμική σειρά που αποδεικνύει ότι το χιούμορ ζει και βασιλεύει
Βουτώντας ακόμα πιο βαθιά στη συζήτηση για τη σχέση πολιτικής ορθότητας και χιούμορ, η νέα σεζόν «Hacks» έχει την προσοχή μας.
Οι Συνθετικοί ζουν στο τώρα
Μακριά πλέον από την πρωτοπορία, αλλά όλο και πιο κοντά σε μια electronica ελληνικής ταυτότητας και βαθύτερης αλήθειας, οι Συνθετικοί είναι εδώ με νέο άλμπουμ.
Πώς θα φτιάξετε μία όμορφη γωνιά στον κήπο σας που δε θέλει πολλή φροντίδα
Απλές και σύντομες οδηγίες για τον δικό σας βραχόκηπο.
Το μενού της εβδομάδας: Από πιπεριές Φλωρίνης με κιμά μέχρι μουσακά με κρασάτο μοσχαράκι
Ένα λαχταριστό σπιτικό φαγητό για κάθε ημέρα της εβδομάδας, με εποχικά υλικά, σε ένα συνταγολόγιο νόστιμο και ισορροπημένο, που μας βοηθάει να κάνουμε τα πλάνα μας.
Japanese slipper, το κλασικό κοκτέιλ του καλοκαιριού
Ένα κλασικό κοκτέιλ που πρωτοδημιουργήθηκε το 1988 με υπέροχη φρουτώδη και γλυκόξινη γεύση. Εχει χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα και είναι σούπερ δροσιστικό.