ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Τα χρώματα του 2024 – Στο περιοδικό «Hours» σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»
Χρονομετρώντας τους κορυφαίους – Στο περιοδικό «Hours» σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»
World Time – Στο περιοδικό «Hours» σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Café helado, ο χιλιάνικος καφές με παγωτό
Kυρία Σούζη, τι καιρό θα έχουμε φέτος το καλοκαίρι;
Η γνωστή και έγκριτη μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη απαντά με γνώση, επίγνωση και χιούμορ στις αγωνιώδεις, αφελείς έως και ανόητες ερωτήσεις μας για τον καιρό.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Εσείς, θα «φορούσατε» μία αλεπού;
Σκέψεις και αναμνήσεις από μόδες και εποχές μη ζωοφιλικές.
Κρέμα γιαουρτιού με καραμελωμένα κεράσια
Πανακότα θυμίζει αυτή η φίνα και δροσάτη κρέμα γιαουρτιού. Τη σερβίρουμε με κουταλιές σε πιάτα και συνοδεύουμε με καραμελωμένα κεράσια.
Χαλκίδα και πέριξ: 21 στέκια για να φάμε και να πιούμε
Στην Εύβοια ολοταχώς, όχι μόνο για τα παραδοσιακά ψαράκια και θαλασσινά -που είναι πάντα υπέροχα- αλλά και για πολλές άλλες γαστρονομικές εμπειρίες.
33 διάσημα ιταλικά γλυκά που θέλουμε να μάθουμε να φτιάχνουμε
Aπό τιραμισού και πανακότα μέχρι λιγότερο γνωστές σπεσιαλιτέ, όπως η τούρτα μιμόζα και το μιλιάτσιο.
Αρνάκι στη γάστρα με δαμάσκηνα και βερίκοκα
Γλυκόξινο, πλούσιο, πανεύκολο φαγητό, από αυτά που όλα τα υλικά μπαίνουν σε ένα σκεύος. Ωραιότατο για το κυριακάτικο τραπέζι.
Και ξαφνικά, μεταλλικά ποτηράκια παντού
Τα παγωτά, τα γλυκά, το βούτυρο, τα κοκτέιλ: όλα χωράνε στα μεταλλικά ποτηράκια, την καινούργια, δροσερή τάση στα σερβίτσια.
Cheesecake καραμέλα, σε ποτήρι
Ένα δροσερό, απολαυστικό cheesecake σε ποτήρι, με βάση μπισκότου και καραμέλα διπλή, στην κρέμα και ως επικάλυψη. Ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
11 αθηναϊκά μπαρ που θα σώσουν το καλοκαίρι μας
Θερινά κοκτέιλ, ωραίες μουσικές και χαρούμενος κόσμος μπαίνουν στο σέικερ της αθηναϊκής διασκέδασης και γεμίζουν τις νύχτες μας στην πόλη.
Για εξαιρετικό ψάρι στον Κάβο, στα Ισθμια Κορινθίας
Η ομώνυμη ταβέρνα της περιοχής είναι μία εξαιρετική επιλογή για το Σαββατοκύριακο – απλά θα πρέπει να κλείσετε τραπέζι.
Οι λεπτομέρειες που διαμόρφωσαν τον Κουεντίν Ταραντίνο
Το βιβλίο «Κινηματογραφικοί στοχασμοί» είναι η εξομολόγηση του διάσημου σκηνοθέτη σε εκείνες τις ταινίες που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα.