ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σασλίκ ή μιτσβάντι; Τα σουβλάκια της Ανατολής στην Αθήνα
9 νέα φθινοπωρινά πιάτα που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα στην Αθήνα
Σοκολατένιο fudge με γεμιστά μπισκότα
Κέικ σοκολάτας σαν τούρτα!
Ψωμί με μπέικον, πατάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι
Έχει τον μπελά του, αλλά είναι εντυπωσιακό και πολύ νόστιμο. Θα το σερβίρουμε σε brunch ή σε ένα κάλεσμα για κρασί ή μπίρα.
Βγαίνουμε στα κουτούκια της Αθήνας και του Πειραιά
Κουτούκια υπόγεια ή μη, συνοικιακά, νοσταλγικά στέκια όπου το κρασί ρέει άφθονο, οι παρέες χαλαρώνουν και απολαμβάνουν νόστιμο ταβερνίσιο φαγητό.
Έρχονται τα 16α Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου
Με την εκδήλωση απονομής των 16ων Βραβείων Ποιότητας στην Αλεξανδρούπολη, ο Γαστρονόμος τιμά ακρίτες παραγωγούς.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Drones και δορυφόροι από ελληνικά μυαλά. Πώς θα συνδεθούν οι Ενοπλες Δυνάμεις με νεοφυείς επιχειρήσεις – Εταιρεία γέφυρα με την αγορά της τεχνολογίας.
Select: Μια από τις καλύτερες μπουγάτσες της χώρας φτιάχνεται στα Γιάννενα
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το λέμε. Καλύτερη μπουγάτσα από τη Select στα Ιωάννινα δεν έχουμε φάει πουθενά!
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πώς ακούγεται σήμερα η μουσική για αισθηματίες
Η σειρά συναυλιών Αισθηματική Αγωγή συνεχίστηκε με ενδιαφέρουσες ποπ προτάσεις, αλλά και ένα άνοιγμα στον χώρο του χιπ χοπ.
Ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα που κοιτάζει τη ζωή με τόλμη
Για τη Συνάντηση της Νατάσα Μπράουν κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg.
Πού τρώμε το καλύτερο ριζότο της Αθήνας
Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Γαστρονόμος», Άγγελος Ρέντουλας, μας προτείνει το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας.
Τούρτα με κρέμα σοκολάτας
Η τούρτα με κρέμα σοκολάτας είναι πολύ εύκολη, έχει βάση από μπισκότα, όπως το τσίζκεϊκ, και η κρέμα έχει μόνο τρία υλικά.
Our Flag Means Death: Η σειρά εποχής που δεν πρέπει να χάσετε
Μια σειρά εποχής για τα αγόρια που ασφυκτιούν εγκλωβισμένα σε στερεότυπα και πληγώνονται από την τοξική αρρενωπότητα.
Πώς το Ασύρτικο έφερε πιο κοντά μία οικογένεια
Το κρασί Κυμοθόη 1641 δεν κυκλοφορεί (ακόμα) στο εμπόριο. Το βρίσκει κανείς μόνο στα οικογενειακά τραπέζια που οργανώνουν ο Γιώργος και ο Κωστής Καραβίας.