ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Ένας σκύλος κάνει πέρα την κρίση της μέσης ηλικίας
The Gilded Age: Μια σειρά εποχής για το κυνήγι του χρήματος
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σις κιοφτέ, μια παραδοσιακή σμυρναίικη συνταγή
Πίτσα με σικορέ, γκοργκοντζόλα και αχλάδι
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί σήμερα
Σχέδια εκκένωσης που περνούν από Κύπρο και Ελλάδα. Πώς εμπλέκονται οι δύο χώρες στους διαδρόμους απομάκρυνσης αμερικανών πολιτών από το Ισραήλ που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ.
Στρούντελ με μήλα και σπιτικό φύλλο
Αυτό το λαχταριστό στρούντελ με πλούσια γέμιση μήλων και σπιτικό εύκολο φύλλο, είναι το ιδανικό επιδόρπιο για μετά από κάθε γεύμα. Στο νέο «Ζάχαρη & Αλεύρι» σας περιμένουν 58 μοναδικά γλυκά για το φθινόπωρο μαζί με μεγάλο αφιέρωμα στα μηλογλυκά. Κυκλοφορεί την Παρασκευή 22/9 στα περίπτερα.
La Maison: Πώς ο Θανάσης Τσαγκλιώτης έκανε την Καλλιθέα προορισμό για γλυκό
Ένα πολύ καλό γλυκό σε καλή τιμή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως, όπως μας λέει, ο Θανάσης Τσαγκλιώτης, αυτό είχε βάλει στόχο από την αρχή. Τώρα στο ζαχαροπλαστείο του έρχεται κόσμος από όλη την Αθήνα.
Κουνουπίδι στον φούρνο με κρούστα γιαουρτιού και πάπρικας
Το γιαούρτι, με μπόλικη γεύση από λεμόνι, πάπρικα και πικάντικο πιπέρι καγιέν, δημιουργεί μια υπέροχη κρούστα γύρω από το ψητό κουνουπίδι. Δοκιμάστε το ως ορεκτικό ή ως υγιεινό σνακ!
Καρυδόπιτα σιροπιαστή
Η πιο ζουμερή, σιροπιαστή καρυδόπιτα! Ιδανικά, σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό καϊμάκι.
Πώς είναι να μετακινείσαι με πατίνι στους δρόμους της Αθήνας;
Τέσσερις νέοι άνθρωποι περιγράφουν τι άλλαξε στην καθημερινότητά τους από τότε που διάλεξαν έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, αλλά και τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους.
Από το Χονγκ Κoνγκ στα Εξάρχεια
Πέντε καλλιτέχνες από τη νοτιοανατολική Ασία εγκαστάθηκαν προσωρινά στην πόλη για ένα εικαστικό πρότζεκτ και εμείς τους συνοδεύσαμε για μια βόλτα στους δρόμους του κέντρου, για να δούμε την Αθήνα μέσα από τα μάτια τους.
Κολοκυθόπιτα: 10 ξεχωριστές γλυκές και αλμυρές συνταγές
Στριφτές, ζυμαρένιες, με φύλλο ή χωρίς, γλυκιές και αλμυρές, και οι 10 συνταγές για την πιο αγαπημένη πίτα του Φθινοπώρου είναι υπέροχες!
PhotoBiennale: 24 καλοί λόγοι να πάμε (ξανά) στη Θεσσαλονίκη
Επισκεφτήκαμε έξι εκθέσεις της Thessaloniki PhotoBiennale σε μια μέρα, κρατήσαμε σημειώσεις από την γιορτή της φωτογραφίας που πρέπει να ανακαλύψετε και θα… επιστρέψουμε, γιατί μας μένουν άλλες 18!
Ζήσαμε μια θεραπευτική εμπειρία τέχνης στη Συλλογή Γουλανδρή
Τα χρώματα της «Λαϊκής Αγοράς» του Παναγιώτη Τέτση έγιναν πιο ζωντανά, οι ήχοι δυνάμωσαν, ένιωσα ότι βρίσκομαι σε τρανς, έκλεισα τα μάτια μου και τα άνοιξα ξανά: εντυπώσεις από τη δράση «Mindfulness στο Μουσείο».
Θεσσαλονίκη: 9 καινούργια μαγαζιά για καφέ, φαγητό και ποτό που αξίζει να γνωρίσετε
Νέας εποχής ταχυφαγεία, φούρνοι, καφέ και μπαρ-εστιατόρια προστέθηκαν τους τελευταίους μήνες στον χάρτη της πόλης. Πήγαμε για πίτσα με λουκάνικο Τζουμαγιάς, θαλασσινά στο χέρι και πατάτες πριμαντόνες.