VOGUE
Μαύροι κύκλοι: Οι τοπ συμβουλές των ειδικών και τα προϊόντα για να απαλλαγείτε οριστικά
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Τα καλύτερα του Σεπτεμβρίου: Τι δοκίμασε και ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου
5 τρόποι να αναβαθμίσετε τη γκαρνταρόμπα σας από τη viral στιλίστρια του Tik Tok
Μοσχαρίσια κότσια με φθινοπωρινές ρίζες, ψημένα σε κόκκινο κρασί
Βάλτε τα κότσια, τα λαχανικά και τα αρωματικά όλα μαζί σε μια γάστρα, κλείστε το καπάκι και σιγομαγειρέψτε για τρεις ώρες. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Ιδανικό πιάτο για το οικογενειακό τραπέζι.
Αρνάκι με ρεβύθια, ξερά δαμάσκηνα και φασκόμηλο
Το αρνάκι μαλακώνει, τρυφερεύει, τα ρεβύθια και τα δαμάσκηνα μελώνουν κι η σάλτσα είναι μπόλικη και μυρωδάτη. Είναι θαυμάσιο αυτό το φαγητό. 20′ προετοιμασία2 ώρες μαγείρεμα12 ώρες αναμονήΣύνολο: 14 ώρες και 20′ Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο
Dutch baby σοκολάτας
Μέσα σε 20 λεπτά θα έχουμε φτιάξει αυτό το αφράτο, μεγάλο pancake θα το έχουμε ψήσει και θα το τρώμε κιόλας! Το απολαμβάνουμε για πρωινό ή όποια άλλη ώρα μέσα στη μέρα θέλουμε. 8′ προετοιμασία15′ ψήσιμοΣύνολο: 23′ Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο
Γαλατοπιτάκια με άρωμα λεμονιού από την Πορτογαλία (Pasteis de nata)
Τα αυγογαλατοπιτάκια της Πορτογαλίας (ή αλλιώς pasteis de nata) είναι διάσημα και όχι χωρίς λόγο. Με μια σφολιάτα και μαστόρικη κρέμα, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό.
Κοτόπουλο με μανέστρα στην κατσαρόλα, με φέτα και μυρωδικά
Σε λιγότερο από μία ώρα θα φτιάξετε αυτό το υπέροχο πιάτο με κοτόπουλο και ζυμαρικά που θα ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους. Μην ξεχάσετε τα φρέσκα μυρωδικά γιατί απογειώνουν τη γεύση.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Υπάρχουν μεταφραστές ζώων;
Εφαρμογές για κινητά υπόσχονται να σας βοηθήσουν να μιλήσετε με το κατοικίδιό σας.
Τζιτζιφιά: Ποιό είναι το όμορφο δέντρο που έδωσε το όνομά του στη συνοικία;
Εκτός από τις Τζιτζιφιές της Καλλιθέας, το δέντρο έχει τραγανούς και γλυκούς καρπούς που έχουν μεγάλη ζήτηση για σιροπιαστά γλυκά και θεωρούνται και σπουδαία φάρμακα.
Πανκ από το πουθενά
Η Βρετανίδα τραγουδοποιός Κορίν Μπέιλι Ρέι στο πιο συναρπαστικό, πειραματικό και ρηξικέλευθο άλμπουμ της καριέρας της.
Δαρεμάς: Στον ιστορικό φούρνο του Μαρκόπουλου ψήνονται τα καλύτερα μουστοκούλουρα της Αττικής
Στον οικογενειακό φούρνο με τη μακρόχρονη ιστορία –από το 1888!– αμέτρητα μουστοκούλουρα ξεφουρνίζονται κάθε μέρα, πλασμένα με το χέρι, με την ίδια παλιά συνταγή.
Winning Τime: Μια σειρά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι
Στη δεύτερη και τελευταία σεζόν της σειράς Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, μαθαίνουμε για το απόγειο της δόξας των LA Lakers.
Τρία κρασιά και μία τεκίλα για τον Οκτώβρη
Εκρηκτικές γεύσεις, διαθέσεις πειραματισμού και αποστάγματα τεκίλας αποτελούν σπονδές στις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.