ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κοτόπουλο «παϊδάκια» στον φούρνο
VOGUE
8 light πρωινά που τρώνε οι personal trainers των celebrities
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Κρας τεστ με πανάκριβες κούκλες
Σπανακόρυζο με τραγανά τσιπς δυόσμου
Η Ζωοδόχος Πηγή: το ιστορικό οινομαγειρείο των Καμινίων είναι κάθε μέρα γεμάτο
Το 80 ετών Οινομαγειρείον Η Ζωοδόχος Πηγή σερβίρει value for money απλό φαγητό, νόστιμο και αληθινό, λίγα στενά πάνω από την Πειραιώς.
Φθινοπωρινό μπριάμ με σάλτσα Μαυροδάφνης και κρόκο Κοζάνης
Ενα υπέροχο μπριάμ με τα χρώματα και τη γεύση των φθινοπωρινών λαχανικών, νόστιμο και θρεπτικό κατάλληλο για χορτοφάγους αλλά και για vegans.
Μουστοκούλουρα τραγανά
Μια παλιά, παραδοσιακή συνταγή για απίστευτα νόστιμα μουστοκούλουρα.
Σουτζουκάκια κοτόπουλου εξωτικά, με ντοματολαδολέμονο
Παίρνουμε κιμά κοτόπουλου και φτιάχνουμε πιο ανάλαφρα και λίγο εξωτικά σουτζουκάκια, πικάντικα και μυρωδάτα. Το λαδολέμονο ντομάτας τους πάει πολύ.
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με κουσκούς και πέστο θυμαριού
Ένα ξεχωριστό πιάτο που μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε για το καθημερινό τραπέζι αρκεί να προμηθευτούμε μοσχαρίσιο κρέας καλής ποιότητας.
Νικόλαος Τσιτιρίδης: Από την Αθήνα στο τιμόνι του πιο δημοφιλούς talk show της Βουλγαρίας
Μια γνωριμία με τον Ελληνοβούλγαρο παρουσιαστή και σταντ-απ κωμικό. Οι αναμνήσεις από την Αθήνα, οι δουλειές στην εφηβεία και την ενήλικη ζωή του, η σχέση με τη δημοσιογραφία και την κωμωδία που τον οδήγησε στο πιο δημοφιλές talk show της βουλγαρικής τηλεόρασης.
Δρομολόγια: Πέντε λέξεις για το Βελιγράδι
Μια χώρα που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, μια πόλη που αλλάζει ραγδαία, με το νέο να σαρώνει ό,τι παλιό στο πέρασμά του, και τεταμένες διαδηλώσεις στην καρδιά των Βαλκανίων.
Γρήγορες πίτσες με πίτες σουβλακιού
Αυτό θα πει ταχύτητα: πίτσες με πίτα από σουβλάκι κι ό,τι γέμιση τραβάει η όρεξή μας. Εμείς σας προτείνουμε τρεις για να διαλέξετε όποια προτιμάτε ή να φτιάξετε πολλές, διαφορετικές μεταξύ τους.
Ο Φιλέας Φογκ των καιρών μας είναι από τη Δανία
203 χώρες, 10 χρόνια, 2 γάμοι και αμέτρητες περιπέτειες: Ο Θορ Πέντερσεν μας περιγράφει πώς γύρισε τον κόσμο χωρίς αεροπλάνο.
Μετόχι, Εβρος: ξανανοίγει μετά τη φωτιά με ένα μενού -ύμνο στην τοπική κουζίνα
Παρά τις καταστροφές, το εστιατόριο στάθηκε στα πόδια του κι ο Γιώργος Χρυσανίδης ξαναμπήκε στην κουζίνα. Με ντόπιες, εποχικές πρώτες ύλες και πολύ μεράκι!
DISNEY
Μίκυ Μάους # 485 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ
Ηπεριπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα. 005 ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ 037 ΧΙΟΥΗ, ΛΙΟΥΗ, ΝΤΙΟΥΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 069 ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ 3333 079 ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 097 ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ ΞΥΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 109 ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ […]