DISNEY
Κόμιξ # 111 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μακαρονάδα με κρέμα κολοκύθας και μπέικον
Κουλουράκια γεμιστά με μέλι και σουσάμι
VOGUE
10 αρώματα που μυρίζουν φθινόπωρο
Μωσαϊκό με ζαχαρούχο γάλα και καρύδια
Εύκολο, γευστικό, νοσταλγικό, το μωσαϊκό είναι το σοκολατένια γλυκάκι των παιδικών μας χρόνων. Εδώ έχει ζαχαρούχο γάλα, καρύδια και κονιάκ.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Σάιμον Κίντστον: «Πέντε χρόνια αναπαλαιώναμε τη Ferrari 365 P του Τζιάνι Ανιέλι»
Μια παγκόσμια αυθεντία στον χώρο του κλασικού αυτοκινήτου μιλάει στο «Κ» για τη γοητεία μιας εποχής που το γκάζι ηχούσε σαν μελωδία.
Mac ’n’ cheese
Επιτομή του γρήγορου και πρόχειρου φαγητού, που όταν μαγειρευτεί με καλά υλικά είναι λιχουδιά από τις λίγες.
Οι πιο τολμηρές καταδιώξεις στην ιστορία του σινεμά
Τολμηρές σκηνές με ή χωρίς ειδικά εφέ, κλασικές καταδιώξεις σε πόλεις και εξοχές, μοντέλα που έγραψαν ιστορία «τρέχοντας» στην οθόνη.
Απώλεια βάρους: Οι 9 τροφές που δεν πρέπει να καταναλώνετε για βραδινό
Για να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας, συμβουλευτείτε τις διατροφικές συμβουλές των ειδικών.
Tορτίγιες γεμιστές με πικάντικο μοσχάρι, πιπεριές και γιαούρτι
Ετοιμάζονται στο άψε σβήσε αυτές οι χορταστικές τορτίγιες με πικάντικο μοσχάρι. Τόσο οι πιπεριές όσο και το κρέας, κομμένο σε μπαστουνάκια, σοτάρονται ταχύτατα.
Dionysios: Ο καλλιτέχνης που μετέτρεψε ένα Datsun σε έργο τέχνης
Ένα παλιό αγροτικό απέκτησε απρόσμενη λάμψη στα χέρια ενός νέου καλλιτέχνη που ζει στη μέση του… πουθενά και ετοιμάζεται για μια διεθνή ομαδική έκθεση στις Πυραμίδες της Γκίζας.
Γεραπετρίτης: Ενας φούρνος που δίνει ζωή στα ήθη και στα έθιμα της Καρπάθου
Τραγανά ψιλοκούλουρα, ζιμπίλια και τούρτες έχουν την τιμητική τους στον φούρνο της οικογένειας Γεραπετρίτη στις Μενετές.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Τα βουνά μας: Πάρνηθα – Η νέα εκδοτική σειρά της «Καθημερινής»
Αυτή την Κυριακή, κάνει το πρώτο της βήμα η νέα εκδοτική σειρά της «Καθημερινής», που είναι αφιερωμένη στα βουνά της Ελλάδας. Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στην Πάρνηθα. Ο ζωοδότης πνεύμονας του λεκανοπεδίου, που φέτος κάηκε και πάλι, στην τρίτη μεγάλη πυρκαγιά των τελευταίων 16 ετών, παραμένει ζωντανός σε πείσμα των απειλών. Τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τον σεβασμό μας και την προστασία μας.
Μπουγιουρντί
Πιπεριές, τυρί και ντομάτα. Αυτά τα τρία, μαζί με λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη, συνθέτουν το σαλονικιώτικο μεζέ.
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαλί: Επιβολή τουριστικού φόρου από… του Αγίου Βαλεντίνου – Ποιο το ύψος του
Tέλος 150 χιλιάδων ρουπίων Ινδονησίας για τους ξένους τουρίστες επιβάλλει το Μπαλί.