ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Τσίλι κον κάρνε
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Βόλτα στα Μεσόγεια των γεύσεων και των αρωμάτων
ΤΑΞΙΔΙΑ
Στη Λέσβο για ένα τετραήμερο
Κοτόπουλο κατσαρόλας με φασολάκια και δυόσμο
Το βιολογικό μέλι του Βαγγέλη Γεργατσούλη έχει τη γεύση της Καρπάθου
Ο Καρπάθιος παραγωγός στήνει τα μελίσσια του σε ένα οροπέδιο απέναντι από την κορυφή της Λάστου, του επιβλητικού βουνού του νησιού.
Φακόρυζο με μαντζουράνα
Εύκολο και χορταστικό φακόρυζο με μαντζουράνα. Ιδανικό συνοδευτικό, μια σαλάτα με ψωμωμένες ντομάτες, κάππαρη, ελιές, καυτερές πιπεριές, ρίγανη.
Ζυμαρικά με λαχανικά όλα μπλουμ, από την αρχή
Η πιο φωτογραφημένη μακαρονάδα και αγαπημένη των απανταχού foodies έχει λαχανικά και γίνεται σε ένα σκεύος. Ούτε σοταρίσματα ούτε σουρώματα, όλα μπλουμ!
VOGUE
Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Τα πρώτα street style moments
Ο φωτογράφος της Vogue Phil Oh καταγράφει τις πιο fashionable στιγμές από τους δρόμους του Λονδίνου.
Ήπειρος: 3 εκδρομές για το φθινόπωρο
Τζουμέρκα, Ζαγόρι και Μέτσοβο, τρεις ορεινοί προορισμοί γεμάτοι φύση, παράδοση και ιστορία μάς περιμένουν να τους ανακαλύψουμε.
Φιλετάκια κοτόπουλου λεμονάτα, με δεντρολίβανο
Ένα φαγητό πανεύκολο, για να φάμε τη μία μέρα και ό,τι περισσέψει να το κάνουμε σάντουιτς για την επομένη. Διαλέγουμε το μπούτι, γιατί, και να μας ξεφύγει στο ψήσιμο, δεν θα μας στεγνώσει εύκολα.
Απώλεια βάρους: Τι δεν πρέπει να κάνετε κάθε μέρα;
Το καθημερινό ζύγισμα μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στο στόχο σας.
Γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα
Μια πολύ δημοφιλής παραλλαγή του κλασικού γαλακτομπούρεκου είναι αυτό με σοκολατένια κρέμα. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
Μακαρόνια φούρνου: 20 αγαπημένες συνταγές
Από ζουμερά λαζάνια και μακαρόνια ογκρατέν μέχρι κοχύλες φουρνιστές και παστίτσιο, που είναι ο βασιλιάς των ζυμαρικών φούρνου, αυτές τις 20 συνταγές θα τις λατρέψετε.
320 σελίδες κάτω από τη θάλασσα
Πώς σχετίζεται η φαλαινοθηρία με τον Διαφωτισμό; Ποιο θαλάσσιο πλάσμα ξεγελά τον θάνατο; Πώς γίνεται να αφανίζουμε είδη που δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν; Ο Σουηδός συγγραφέας Πάτρικ Σβένσον ακολούθησε την περιέργειά του και έγραψε ένα συναρπαστικό βιβλίο για τα απίθανα μυστήρια των ωκεανών.
Σταύρος Ξαρχάκος: «Εχω ακόμα τρακ, κι ευτυχώς που το έχω»
Ο Σταύρος Ξαρχάκος σε μια σπάνια συνέντευξη: για τα παλιά και τα τωρινά, για τα παιδιά του και το πρώτο του πιάνο, για το μπούλινγκ στα σόσιαλ μίντια και αυτό το «κάτι» που ονομάζει τέχνη.