ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
«Κ Γυναίκες»: Ιστορίες σεξισμού και οι πολλές όψεις της κακοποίησης – Σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κρύα γιαουρτόσουπα με τραγανές γαρίδες
DISNEY
Super MIKY #106 ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
Σφουγγάτο με κολοκυθάκια και φρέσκα κρεμμυδάκια
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Cara: Το app που αντιστέκεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Πώς και γιατί χιλιάδες καλλιτέχνες αποχώρησαν από το Instagram για χάρη μίας νέας εφαρμογής που υπόσχεται καλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Πώς δε θα σπαταλάτε φαγητό και ενέργεια στην κουζίνα σας
Μερικά εύκολα tips για να δώσουμε ανάσες στον πλανήτη και στην τσέπη μας.
VOGUE
Το τυρί που προτείνουν οι διατροφολόγοι για απώλεια βάρους
Η παρμεζάνα μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος στη διατροφή μας.
Έλλειψη βιταμίνης C: Τα συμπτώματα στο σώμα και οι τρόποι αντιμετώπισης
Η βιταμίνη C βοηθά στις μεταβολικές διεργασίες και την υγεία του δέρματος, ενώ ενδυναμώνει και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ντοματοσαλάτα-πλήρες γεύμα, με παξιμάδι και κρίταμο
Με τις κατακόκκινες ντομάτες του καλοκαιριού, κρίταμο, πιπεριές, κάππαρη και παξιμάδια, κάνουμε μια σαλάτα όνειρο. Νόστιμη, θρεπτική και χορταστική.
Τελικά, πόσο κοστίζει το ελληνικό καλοκαίρι;
Αντέχει η τσέπη μας μια εβδομάδα στις Κυκλάδες; Μήπως στην Κρήτη; Συμφέρει το all inclusive; Παραμένει οικονομικό το κάμπινγκ; Ακτοπλοϊκά ή βενζίνη;
Αμπελοφάσουλα και κρεμμύδια στον φούρνο, με τριμμένη ντομάτα και βασιλικό
Τα αμπελοφάσουλα αλλιώς, ψημένα στο φούρνο μαζί με κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν και έπειτα ανακατεμένα με φρέσκια, τριμμένη ντομάτα. Το ιδανικό φαγητό για τις ζέστες!
Αμυγδαλωτά με ροδόνερο
Από τα πιο ωραία παραδοσιακά κεράσματά μας τα αμυγδαλωτά! Το ροδόνερο τους χαρίζει υπέροχο άρωμα.
12 εύκολες μακαρονάδες για τις ζεστές μέρες
12 μακαρονάδες που θέλουν το πολύ 30′ για να γίνουν, έχουν φρέσκα λαχανικά εποχής και μπόλικα μυρωδικά και είναι ό,τι πρέπει για ένα εύκολο δείπνο τις καλοκαιρινές βραδιές.
Για ένα πολυτελές τζιν με σήμα-κατατεθέν ένα υπερσπάνιο λουλούδι
Ιδιαίτερο και φινετσάτο, γεμάτο αρώματα και ιστορία.
Φιλέτα ψαριού light, ψητά στο τηγάνι, με ιδιαίτερη γκρεμολάτα
Το ψάρι εδώ γίνεται στο τηγάνι. Αλλά χωρίς λάδι – ψήνεται στον ατμό. Έτοιμο σε 2-3 λεπτά, σούπερ ελαφρύ, έχει για παρέα μια διαφορετική γκρεμολάτα με ντοματίνια, κάπαρη, λάιμ και δεντρολίβανο.