ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Το σωστό κολατσιό: Τι πρέπει να τρώνε τα παιδιά στο σχολείο;
Κρεμ καραμελέ με τζίντζερ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
4 οικογένειες στα πρόθυρα… σχολικής χρονιάς
ΤΑΞΙΔΙΑ
Πιερία: Κρυμμένα μυστικά δίπλα στον Όλυμπο
Γλυκό κουταλιού ντοματάκι από την Κω, χωρίς ασβέστη
Το ασβεστόνερο βοηθάει το φρούτο ή το λαχανικό να κρατήσει το σχήμα του, αλλά εδώ δεν θα το χρειαστείτε. Αυτό το νησιώτικο γλυκό ντοματάκι γίνεται μια χαρά χωρίς αυτό, όλο χρώμα κι άρωμα.
Το «Κ» προδημοσιεύει αποκλειστικά απόσπασμα από τη βιογραφία του Ιλον Μασκ
Το «Κ» προδημοσιεύει αποκλειστικά ένα απόσπασμα από την επίσημη βιογραφία του Ίλον Μασκ από τον Γουόλτερ Άιζακσον, που κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο στις 12 Σεπτεμβρίου και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.
Κοτόπουλο μιλανέζα
Βγάζουμε τη φόρμα για κέικ από το ντουλάπι, στρώνουμε το καλό τραπεζομάντιλο και απολαμβάνουμε την κότα μιλανέζε όπως παλιά.
Κεφτέδες της Μεσογείου: 33 συνταγές που φτιάχνουμε ξανά και ξανά
Και ελληνικούς έχουμε, ή κυπριακούς, και ιταλικούς, λιβανέζικους, μαροκινούς… Δείτε εδώ 33 συνταγές για κεφτέδες διάφορων λαών που μοιράζονται όχι μόνο την ίδια θάλασσα, αλλά και πολλά υλικά.
Πίτσα με μελιτζάνες, πιπεριές και μακεδονίτικο μπάτζο
Μια διαφορετική πίτσα με ελληνικό ταμπεραμέντο. Αξίζει να αναζητήσουμε μπάτζο, το μακεδονίτικο ΠΟΠ τυρί με την ελαφρώς πικάντικη γεύση. Διαφορετικά χρησιμοποιούμε μείγμα από φέτα και κεφαλοτύρι.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
«Ηράκλειο», το τέταρτο τεύχος της σειράς «Οι Τόποι μας» – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Οι Τόποι μας είναι πάντα στην καρδιά μας και αυτή την Κυριακή κάνουν στάση στο Ηράκλειο.
Ο κόσμος της Nelly’s. Μια συλλεκτική έκδοση για την κορυφαία φωτογράφο – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Αυτή την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, η «Καθημερινή» προσφέρει στους αναγνώστες της τη συλλεκτική έκδοση Ο κόσμος της Nelly’s. Σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, η «Καθημερινή» τιμά τη μεγάλη Ελληνίδα φωτογράφο, παρουσιάζοντας εμβληματικές της φωτογραφίες.
Μουστοκούλουρα με πετιμέζι και μελάσα
Ο συνδυασμός από πετιμέζι και μελάσα κάνει αυτά τα μουστοκούλουρα ακόμα πιο λαχταριστά. Ιδανικά για σνακ των παιδιών στο σπίτι ή στο σχολείο.
Γλυκό καρπούζι φλούδα
Από τα πιο αγαπημένα γλυκά κουταλιού είναι αυτό από τη φλούδα του καρπουζιού. Είναι πολύ φίνο κι είναι και οικολογικό, αφού μας δίνει έναν τρόπο να αξιοποιήσουμε τη φλούδα.
Κεφτέδες φάβας
Τραγανά και αφράτα κεφτεδάκια με φάβα και διάφορα μυρωδικά ιδανικά για ορεκτικό ή σνακ.
Αλμυρές κρέπες με γέμιση τυριών
Με άπειρες γεμίσεις μπορούμε να φτιάξουμε αλμυρές κρέπες, αυτές όμως, με κασέρι, γραβιέρα και γιαούρτι, είναι σίγουρο ότι θα αρέσουν σε όλους.