ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σπιτική κέτσαπ
Κροστάτα (ιταλική τάρτα) με μαρμελάδα βατόμουρο
Χοιρινές μπριζόλες με γλάσο ροδάκινου και κρασιού
Λιγκουίνι με γαρίδες και κολοκυθάκια
Για πάβλοβα στιγμής στο νέο Pavlov στο Σύνταγμα
Στο νέο ζαχαροπλαστείο-καφέ του Άλεξ Παβλόβ στη Φιλελλήνων τρώμε νόστιμα σάντουιτς, ξεχωριστά γλυκά και μια πάβλοβα που στήνεται τη στιγμή της παραγγελίας.
Μπουγάτσα με σοκολατούχο γάλα
Αυτή η μπουγάτσα είναι εκ των πραγμάτων νόστιμη. Οχι μόνο γιατί γίνεται με το κριτσανιστό φύλλο, αλλά και γιατί η γέμιση γίνεται με σοκολατούχο γάλα και κακάο! Ιδανική για chocoholics!
DISNEY
Ημερολόγιο Disney Σεπτεμβρίου 2023
Παγωμένες μπάρες γιαουρτιού με φρούτα, δημητριακά και ξηρούς καρπούς
Μια πανεύκολη συνταγή για γλυκές, παγωμένες μπάρες γιαουρτιού, εμπλουτισμένες με φρούτα, δημητριακά και ξηρούς καρπούς.
VOGUE
Τα οφέλη του να πίνουμε ginger κάθε πρωί
Ένα ginger shot την ημέρα αρκεί για να δείτε το σώμα σας να αλλάζει.
Γλυκό κουταλιού καρπούζι
Πρωτότυπη συνταγή για γλυκό του κουταλιού, και όμως μπορούμε να απολαύσουμε το καρπούζι και αλλιώς.
Απώλεια λίπους: Οι 3 κανόνες των διατροφολόγων που λειτουργούν πάντα
Ακολουθήστε τις συμβουλές των experts για αποτέλεσμα με διάρκεια.
Κεφτέδες με σταφίδες και κουκουνάρι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας
Με γλύκα ανατολίτικη, αυτό το σπουδαίο φαγητό «ανεβάζει» τους κεφτέδες σε άλλο επίπεδο. Σκεφτείτε το σερβιρισμένο μια Κυριακή μεσημέρι, στη μεγάλη καλή πιατέλα, με ένα ωραίο πιλάφι στο πλάι.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
4 ελληνικές τανίες για να δείτε στο 46ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
182 ταινίες Ελλήνων και ξένων νέων κινηματογραφιστών θα προβληθούν στο 46ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.
O Woody Allen μιλάει αποκλειστικά στο «Κ», λίγο πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο
Ο Woody Allen μιλάει στο «Κ» για τη σχέση του με την τζαζ και την ψυχανάλυση, τις ταινίες του, το πιο τρελό του όνειρο, αλλά και για την τέχνη τού να κάνεις κάθε μέρα τα ίδια πράγματα.
Φασολάκια με σουπιές από την Κάρπαθο
Τα φασολάκια με σουπιές είναι ένα νόστιμο καλοκαιρινό πιάτο που μοσχοβολάει Αιγαίο. Στην Κάρπαθο βάζουν λίγο μελάνι για τη νοστιμιά, οπότε το κόκκινο από την ντομάτα γίνεται σκούρο.