VOGUE
Απώλεια λίπους: Οι 3 κανόνες των διατροφολόγων που λειτουργούν πάντα
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κεφτέδες με σταφίδες και κουκουνάρι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
4 ελληνικές τανίες για να δείτε στο 46ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
O Woody Allen μιλάει αποκλειστικά στο «Κ», λίγο πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο
Φασολάκια με σουπιές από την Κάρπαθο
Τα φασολάκια με σουπιές είναι ένα νόστιμο καλοκαιρινό πιάτο που μοσχοβολάει Αιγαίο. Στην Κάρπαθο βάζουν λίγο μελάνι για τη νοστιμιά, οπότε το κόκκινο από την ντομάτα γίνεται σκούρο.
Ολα τα μυστικά για τέλεια κέικ
Για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα τα πιο αφράτα και ομοιόμορφα ψημένα κέικ ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.
Τσιπούρες μυρωδάτες με φουρνιστές ντομάτες και πατατάκια
Έχουμε φάει κι έχουμε φάει τσιπούρες, αλλά τόσο νόστιμες πρώτη φορά!
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου: Το τεύχος που κάνει το μαγείρεμα παιχνιδάκι! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Ο σεπτεμβριάτικος Γαστρονόμος είναι το Εύκολο Τεύχος της χρονιάς! 92 συνταγές, ιδέες και μυστικά για να κάνουμε τη ζωή μας απολαυστικά απλή στην κουζίνα! Τεχνικές και προτάσεις για να γίνει το μαγείρεμα μόνο απόλαυση!
Το καφενείο του λυράρη, τραγουδιστή και αγρότη Αλέξανδρου Παπαδάκη στον Άρδακτο
Ο λυράρης Αλέξανδρος Παπαδάκης έδωσε ξανά ζωή σε ένα καφενείο εκατό ετών στο Ρέθυμνο όπου σερβίρει σπιτικούς μεζέδες, ζεστό τυροζούλι ημέρας και μονοποικιλιακή ρακή.
Γιαουρτόπιτα από την Πέργαμο
Αυτό ήταν το κατεξοχήν γλυκό στις οικογένειες από τη Μικρά Ασία, όταν είχαν καλεσμένους για να τους περιποιηθούν.
Νησιώτικα μαγειρέματα: 29 συνταγές για να φτιάξουμε μετά τις διακοπές
Τώρα που οι διακοπές για τους περισσότερους τελείωσαν ήρθε η ώρα όσα φάγαμε στα νησιά να τα φέρουμε και στην κουζίνα μας.
Πολίτικο ψωμί με ξηρούς καρπούς και φρούτα
Σφιχτό, αρωματικό, με την πλούσια γεύση των ξερών φρούτων. Δοκιμάστε αυτό το πολίτικο ψωμί, συνοδεία μιας καλοκαιρινής φρουτοσαλάτας, ενός παγωμένου τσαγιού, αλλά και με ολόγλυκα ντοματίνια, κίτρινα τυριά και αλλαντικά, και θα μας θυμηθείτε.
Σαρμαδάκια και κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά
Σερβίρονται τόσο ως κύριο, όσο και ως πρώτο πιάτο σε ένα γιορτινό τραπέζι.
Σπαγγέτι με κιουμεντσάνα, τη φλογερή σάλτσα του Κάπρι
Στο Κάπρι, η τοπική κοινωνία αισθάνεται πολύ δεμένη και υπερήφανη με την παραδοσιακή σάλτσα.
Η Στέπα των Εξαρχείων έγινε το στέκι του φετινού καλοκαιριού
Το καινούργιο μαγαζί στη γωνία της Ασκληπιού με τον πεζόδρομο της Δερβενίων έγινε θέμα συζήτησης.