ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Οι άβολες αλήθειες του Ρομέο Καστελούτσι – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Γιουβέτσι με κεφτεδάκια κοτόπουλου
Aristide, Σύρος: Δείπνο με θέα ζηλευτή, σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία του νησιού
Χταπόδι: οι 30 συνταγές που πρέπει να γνωρίζετε να μαγειρεύετε
VOGUE
6 key trends για τώρα και όλο το φθινόπωρο
Οι πέντε τάσεις για να ανανεώσετε το στυλ σας, σύμφωνα με το street style της Κοπεγχάγης.
Μοσχαράκι γιουβέτσι στη γάστρα
Τρυφερό μοσχαράκι, μελωμένο κριθαράκι σε ένα ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητού του ελληνικού τραπεζιού, που έχει νοστιμίσει πολλά κυριακάτικα μεσημέρια.
Πίνω μηλόξυδο κάθε πρωί και αυτά είναι τα οφέλη
Το viral tip ευεξίας που είδαμε στο TikTok είναι το πρώτο πράγμα που θα ενσωματώσουμε στη ρουτίνα μας μετά τις διακοπές.
Φασολάκια φουρνιστά με κασέρι και γραβιέρα
Κλασικό φαγητό τα φασολάκια, σε αυτή την εκδοχή τους όμως τα μαγειρεύουμε στον φούρνο και όχι στην κατσαρόλα, με ζαμπόν και τυριά και είναι πεντανόστιμα.
Πλιγούρι με μελιτζάνες και βασιλικό
Νόστιμο, χορταστικό και υγιεινό, το πλιγούρι δένει θαυμάσια με τη γλύκα της μελιτζάνας και το μεθυστικό άρωμα του βασιλικού.
Πόσες «Καλές Καρδιές» έχει η Ελλάδα;
Αν πατήσεις «Καλή Καρδιά» στο google maps θα κοκκινίσει ο χάρτης. Πόσες Καλές Καρδιές άραγε ταΐζουν την Ελλάδα;
Φάβες πάσης Ελλάδος: όλες οι ελληνικές ποικιλίες και 15 συνταγές
Αναζητήσαμε τα παλιά ελληνικά φαβοτόπια, μιλήσαμε με παραγωγούς και σημειώσαμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φάβας κάθε τόπου. Και τη μαγειρέψαμε με 15 τρόπους.
Shakshuka (ανατολίτικα αυγά με ντομάτα)
Στον Λίβανο, στην Τυνησία, στο Μαρόκο και στο Ισραήλ ετοιμάζουν τον δικό τους καγιανά με μπόλικες ζουμερές ντομάτες και λίγο κύμινο.
Κεφτέδες από όλη την Ελλάδα: 14 συνταγές-βουτιά στην παράδοση
Τροφαντοί, μυρωδάτοι κεφτέδες και ψευτοκεφτέδες -με λαχανικά, όσπρια ή χόρτα- μάς πάνε βόλτα από τη Φλώρινα μέχρι τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Κάθε τόπος έχει τα υλικά του και τα μικρά μυστικά του.
Κέφαλοι στην κατσαρόλα, από τη Λευκάδα
Με λευκαδίτικη συνταγή φτιάχνουμε στράδια ή αλλιώς κέφαλους στην κατσαρόλα, μαγειρεμένους με ντομάτα, κρεμμύδι και κυδωνάτες πατάτες.
Αλεξανδρούπολη: Μιλήσαμε με ντόπιους παραγωγούς για τις καταστροφικές πυρκαγιές
Αγωνία, θλίψη και οργή από τους κατοίκους και τους παραγωγούς του νότιου Έβρου που αντικρίζουν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγα λεπτά.