ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
«Ελληνική Φλόγα» – Η ιστορία της Μαρίας Κάλλας και του Αριστοτέλη Ωνάση, του Νίκου Γκατζογιάννη – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Γιορτάστε μαζί μας τα 100 χρόνια Disney με το 4ο επετειακό Μίκυ Μάους! Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κέικ με τυρί, πιπεριές και λιαστές ντομάτες
Απέραντο γαλάζιο καλοκαίρι στα καφενεία της Αμοργού
Ροδάκινο: 25 πρωτότυπες συνταγές για αλμυρά και γλυκά πιάτα
Το ροδάκινο σε 25 φανταστικές, καλοκαιρινές συνταγές για μαρμελάδες, smoothies, τάρτες μέχρι τσάτνεϊ, σαλάτες και μαγειρευτά.
Μοσχάρι λεμονάτο
Πυκνή λεμονάτη σάλτσα με λίγη μουστάρδα και το κλασικό μοσχάρι λεμονάτο γίνεται η απόλυτη συνταγή. Όλα τα μυστικά από τη Νένα Ισμυρνόγλου.
Στη «Μαργαρίτα» στην Ανάφη η μαγειρική τιμά τον τόπο
Στο νησί όπου πήγαινε διακοπές μικρός, ο Σπύρος Τσελέντης μαγειρεύει εξαιρετικά νόστιμα με πρώτες ύλες ντόπιες νοτισμένες από τον αέρα του Αιγαίου.
Τυρόψωμα στο τηγάνι
Σε όλους αρέσουν αυτά τα τυρόψωμα που γεμίζονται με φέτα ή χαλούμι κι όταν τηγανίζονται, φουσκώνουν ελαφρά και παίρνουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Το δικό μου καλοκαίρι: Στην Ικαρία με την Ηλιάνα Καρίμαλη
Η Ικαρία συγκεντρώνει τρομερά τοπία, όλα διαφορετικά μεταξύ τους: καταπράσινα πευκοδάση, βραχώδεις εκτάσεις, γαλαζοπράσινες παραλίες, θερμά λουτρά, ακόμα και φυσικές πισίνες στη μέση του πουθενά.
Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι
Το αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό μπορούμε αντί για φύλλο κρούστας να το φτιάξουμε με τραγανό φύλλο κανταΐφι και να το γεμίσουμε με μια ρουστίκ κρέμα-όνειρο.
Το δικό μου καλοκαίρι: Στο Ηράκλειο και στα Ανώγεια με την Παυλίνα Βουλγαράκη
Μια ιδανική μέρα στην Κρήτη για την Παυλίνα Βουλγαράκη καταλήγει στα Ανώγεια, ένα από τα πιο ονειρεμένα χωριά του νησιού, που φημίζεται για τη μακρά μουσική του παράδοση, με τις λύρες και τις μαντινάδες να γεμίζουν τα στενά δρομάκια.
Ξεροτήγανα Σητείας από δυο χρυσοχέρες γιαγιάδες
Τα ξεροτήγανα της Κρήτης είναι γλυκό παραδοσιακό του γάμου, των Χριστουγέννων και όλων των μεγάλων εορτών. Στο Λασίθι συνηθίζουν να τούς δίνουν σχήμα φλογέρας κι όχι τριαντάφυλλου.
Μελωμένα γεμιστά κονφί με ρύζι και φυστίκια Αιγίνης
Το φυστίκι Αιγίνης αλλά και το σιγανό ψήσιμο σε άφθονο ελαιόλαδο μετατρέπουν τα κλασικά γεμιστά σε αρχοντικό έδεσμα.
Σύκο: 22 υπέροχες συνταγές με το πεντάγλυκο φρούτο των διακοπών μας
Αρωματικά, σαρκώδη, γλυκοφάγωτα, τα φρέσκα σύκα νοστιμίζουν σαλάτες, μπρουσκέτες και ζυμαρικά, γίνονται θαυμάσιες σάλτσες, μαρμελάδες ή γλυκά του κουταλιού.
«Αμαδόλακκος» στο Ρέθυμνο: «Ό,τι τρώγω εγώ στο σπίτι μου θα φας κι εσύ στον καφενέ μου»
Ο Νίκος Αναστασάκης μαγειρεύει και σερβίρει μόνο όσα θα βάλει και ο ίδιος στο πιάτο του.