ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μιλιάτσιο (miglaccio), ιταλικό κέικ με σιμιγδάλι και ρικότα
Μύδια σαγανάκι με πιπεριές, φέτα, μπούκοβο
ΤΑΞΙΔΙΑ
Το δικό μου καλοκαίρι: Στην Κεφαλονιά με τη Βερονίκη Χαριτάτου
Φαβολουκουμάδες με ντιπ ντομάτας και κάππαρης
Τα ωραιότερα σορμπέ που μας ξεδιψάνε τώρα στην Αθήνα
Αυτά είναι μερικά από τα πιο αναζωογονητικά, δροσερά σορμπέ που βρίσκουμε αυτή την εποχή στην πόλη.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Το ντόμινο της ανασφάλειας. Μανώλης Ψαρρός στην «Κ»: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω στη Μύκονο». Ημερολόγια πετσέτας, ιστορίες για παραλίες πριν και μετά τις ξαπλώστρες.
Κεφτέδες κοκκινιστοί με τηγανητές πατάτες
Μια μερακλίδικη εκδοχή του αγαπημένου καλοκαιρινού πιάτου: οι πατάτες εδώ δεν σερβίρονται απλώς τηγανισμένες, αλλά βουτηγμένες μέσα στη σάλτσα ντομάτας.
Μελιτζανοσαλάτες για μερακλήδες: 7 συνταγές που ανοίγουν την όρεξη
Τι μελιτζάνες επιλέγουμε; Τι προσέχουμε; Ξεκινάμε από την πολίτικη μελιτζανοσαλάτα -που της έχουμε αδυναμία- αλλά δοκιμάζουμε κι άλλες εξίσου ωραίες εκδοχές του αγαπημένου ορεκτικου.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πόση αξία έχει για σας η ζωή του κατοικιδίου σας;
Η φιλοζωία μπορεί είναι ένα πολύ δαπανηρό και ασύμφορο χόμπι. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;
Τα ροζέ του Δεκαπενταύγουστου
Μία σαμπάνια και δύο κοκτέιλ για γιορτινές προπόσεις.
Materia Prima: Το οινογαστροκαφενείο της πλατείας Μεσολογγίου
Παρά το ότι το βάρος μάλλον πέφτει στο κρασί, η κουζίνα του Materia Prima είναι σε πολύ καλό επίπεδο, σέβεται τα υλικά, ενώ έχει μια κεφάτη, εάν όχι παιγνιώδη διάθεση.
Γκιουλμπρισίμ: Ένα φυτό που αντέχει στον καύσωνα
Γκιουλμπρισίμ, το «λουλούδι από μετάξι» με τα πανέμορφα άνθη, που ομορφαίνει τους κήπους μας όλο το καλοκαίρι και έχει τη δύναμη να κρατάει μακριά την κακία των ανθρώπων.
The Righteous Gemstones: Η κωμική εκδοχή του Succession
Μια μαύρη κωμωδία για την άνοδο και την πτώση μιας οικογένειας Αμερικανών τηλε-ευαγγελιστών
Το αμοργιανό φάβα
Στην Αμοργό δεν λένε η φάβα, λένε το φάβα. Θέλει αργό μαγείρεμα και να προσθέτεις το νερό λίγο λίγο, μόνο όταν χρειάζεται.
Σάντουιτς με ταλιάτα, πέστο βασιλικού και παρμεζάνα
Ένα λαχταριστό σάντουιτς-γεύμα με ταλιάτα από flat iron. Το πέστο βασιλικού δίνει έξτρα φρεσκάδα ενώ η παρμεζάνα και οι πιπεριές Φλωρίνης συνοδεύουν ιδανικά το κρέας.